[]

Danışma Zamanı

Mevcut Durum: 21 yaş, son sınıf ing. işletme öğrencisi, uluslararası bir firmada 3 aylık staj yapmış er kişi.

Seçenek 1: Bu yaz Amerika'ya gidip 12 ay tırt bir firmada staj yapıp memlekete dönmek, askerlik yapmak ve yeni bir staj veya iş aramak.

Seçenek 2: Hemen askere gidip daha sonrasında iş veya staj aramak.

Özellikle staj yaptığım firmada çalışmayı çok istiyorum. Amerika'ya gidersem, araya giren bunca zaman aleyhime işler mi? Bir an önce askerliği aradan çıkarıp iş aramak daha mı mantıklı? Amerika'da staj iç pazarda iş bulmama yardımcı olur mu? İçimi ferahlatın gençler.

 
ne askerliği yiğen.sen adam akıllı iş bul,maaşında iyi olur zaten.askerliği de parayı verirsin,yırtarsın.6 ay ın gitmemis olur.o 6 ayıda calısarak iş tecrübesi elde etmis olursun.6 aylık askerlik tecrübesi etmeye ccok mu meraklısın?


  • tuzlanmis sekersever  (10.11.11 20:26:36 ~ 20:27:12) 
ing. işletme mezunu biri olarak seçenek 1'i ciddi ciddi düşün derim.


  • yemrem  (10.11.11 20:48:27) 
bundan 10 yıl önce ikiyi tercih etmiş bir meslektaş olarak hiç düşünmeden bir derim,


  • acilin ben akrebim  (10.11.11 21:26:45) 
tüm bahsettiklerin okul adi,dilinin durumu,sirket adi,istediklerin ölcüsünde farklilik gösterir.

en basta gidip neden geri dönmeyi düsünüyorsun ?degilse neden tirt bi firmada staj yapicaksin,12 ay sana ne katicak?

öyle cv de güzel dursun diye is yapmayin,kimse de yapmasin.kendin icin ögren,ögrenmek icin calis(para ihtiyaci durumu varsa elbette farkli).

yok sirketler ister,yok surasi olur,burasi olur geyigi de yapma,sen zaten iyisen illaki iyi,güzel bi yer olur merak etme.

tekrar söylemekte fayda war gösteris icin is yapma! :)

askerlik konusu dersende ,bence git yurtdisinda calis,tecrüben olsun,bi ara yaparsin dövizli.
  • serabetan  (10.11.11 22:14:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.