[]

bf3 mw3 sorusu yine - sistem gereksinimleri

P8700 2.53GHz
4096 MB DDR2 (2 X 2048MB)
ATI HD 4650 1 GB

sahip hp notebook'um var. gta 4 dışında tüm oyunlarda görüntü kalitesi, ayarları "en az" medium da oynadım. bana da yetiyor gibi medium. mw2 high da idi sanırım, en sondan bi önceki battle'da high-medium karışık idi.

neyse bu yeni gelen versiyonları ile karşılaştırırsak tahminen nasıl olur şimdiki ayarlarım? sistem uygunluğu testi linki vermeyin lütfen, bi sike yaramıyorlar.

 
Ben de elimdeki aletle dediğin oyunları yaklaşık olarak dediğin seviyelerde oynadım. Ama Nvidia güncel driver ile Battlefield 3'ü ancak en düşük seviyede takılmadan açabildim. Driver sorunlu dediler ama henüz eski driver'ı deneme fırsatım olmadı.


  • onexey  (10.11.11 15:27:46) 
ekşi'de nvdia bilerek yavaşlatmış gibisinden bir entry okuduydum..


  • dieselsingle2  (10.11.11 15:38:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.