[]

CardFinansNakit'ten hesap işletim ücreti alıyor mu banka?

FixCard aldım ben. Finansbank bir de bana yukarıda adı geçen kartı yolladı. alışverişlerde taksit yapılıyormuş bu kart ile.

Hesap işletim ücreti almıyorsa kullanabilirim.

Alıyor mu?

 
Finansbank almaz olur mu ücret? Tabii ki de alıyordur. Benimkinden alıyor.
Eğer hesabı kapattrıabilirsen nasıl kapattığını bana da anlatabilir misin? Benim de niyetim var kapatmaya.

  • mabl  (10.11.11 11:53:02 ~ 11:53:58) 
@mabl,
ben henüz hiç kullanmadım. ben istemeden yolladılar. eğer kullanmazsam öylece bırakıcam. kapattırmıyıcam. bana bir zararı olmaz. daha evvel kapattığım olmuştu finans kartlarından. şubeye gidip dilekçe vermiştim diye hatırlıyorum. telefonla arayıp kapatmamak için yeni fırsatlardan bahsettiklerinde de kesin şekilde reddetmek lazım. yurt dışına çıkıyorum falan de :)

  • gijilti  (10.11.11 12:27:10) 
3 aylık dönemlerde 13.50 tl ile 15 tl arasında değişen bir rakam alır. hesabına kmh yani esnek hesap tanımlıysa hesap işletim ücreti buradan tahsil edilir. fixcard kredi kartıdır. fix kartın yanında çapraz satış diyerekten bankamatik içinde imzs almışlar sizden.
bence en yakın finansbank şubesine giderek esnek hesabınızı iptal ettirin. fix kartı kullanabilirsiniz. şunu unutmamak lazım finansbank çok kazık bir bankadır ama merkez bankası limitlerini zorlayan ender bankalardandır.

  • ardahan united  (10.11.11 12:59:55) 
alıyor almak istiyor sen telefon açıp öyle şey mi olur kartımı iptal edicem diyorsun onlar da tamam paranızı iade edelim ama daha en azından kartınızı 6 ay kullacagınıza söz verin diyorlar, olay halloluyor ,,,aa sana tavsiye mümkünse cepten arama dklarca bekliyorsun, ve müşteri hiz. çok kötü....


  • bisanthe  (10.11.11 14:08:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.