[]

kedi eğitimi

evde çok serbest istediğini yapmasına izin veriyoruz.kedi sonuçta.

ama sokak kapısı açılınca direk dışarı fırlıyor üst katlara çıkıyor eğitmenin bi yolu var mı bu konuda?

4 buçuk aylık bir kedi

 
kaçınca bağırıp biraz dövüp hücre cezası verin


  • ssyumusakg  (10.11.11 10:11:25) 
yukarı kattada kidılar vardır ona çıkıyodur.


  • conivolkır  (10.11.11 10:11:59) 
kapı açarken çıkmasın diye dikkat etmekten başka bir şey yapamazsınız.kafayı takmış. bizim de gevrek öyle çıkıyor. bazen beraber çıkıp geziyoruz. biraz sonra alıp dönüyorum. hücre cezası gibi saçmalıkları da unutun (ciddi olduğunu varsaydım)
ayrıca kedi falan olması gerekmiyor. meraktan çıkıyor bizimki (çünkü kedi yok bizde) çöpe falan bakıyor. asansörün oralarda dolanıyor. öyle..

  • ben smyrna  (10.11.11 10:17:38) 
yeni bir yer kesfetmenin heyecanini yasiyor yavrucak izin verin dolassin. bizimki de firliyor aninda biraz dolanmasina izin veriyorum sonra kucaklayip atiyorum eve. disari yani sokaga cikmasini istemiyorum sadece, kontrollu bir sekilde izin verin sikmayin hayvani. bu kedi hayvani ayran gonulludur zaten bi bakarsiniz vazgecmis unutmus.


  • doktor hektor  (10.11.11 10:27:06) 
ben bazen bırakıyorum. çıkıyor çatıya orada yatıyor ve güneşleniyor.
şu an 7-8 aylık falan. evde hapis etmek istemiyorum hayvanı.

  • Pukay  (10.11.11 10:31:11) 
kedi merakli hayvandir. arada bir kendiniz alip sokaga, merdivene, bahceye falan ativerin yakinlarda bekleyip gozleyin. cani sikilinca zaten hadi eve gidelim diye size bakacaktir. hele ki o kadar ufak bir kedinin meraki dehset derecelerde olur, buyudukce meraklari da azaliyor, aile babasi gibi oluyorlar.

mesela dun kedim pencereden(4-5 metre falan) bahceye atlamis, balkondan bi baktim asagi gelin beni alin diye bagiriyor namussuz :) inmis gezmis tozmus gel beni al diyor (5 aylik falan). tabii artik pencereleri kapatiyoruz :)
  • enedwaith  (10.11.11 11:15:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.