[]

aşirettenim, ya sen tatlım?

tamamen istatistiki veri elde etmek amacıyla soruyorum ancak yine de küçük bir yorum yaparsanız sevinirim.

soru şu.. birisi sevgilisiyle günlük bir konuşma içersindeyken "babam beni yurtdışına göndermek istedi ama ben gitmedim, bir sene küs kaldık. biz aşiretiz de.. kan davası yüzünden kuzenimi öldürdüler, beni de öldüreceğinden korktu herhalde babam." der ise bu kişi hakkında ne düşünürsünüz? (bahsi geçen eleman 19 veya 20 yaşında olmalı bu arada.)

beklediğim örnek cevaplar:
- dediği bence doğru, şu yüzden..
- emin olamadım bak şimdi, şöyle ki..
- amaann atıyor işte gevşek, şu şu şu sebeple..
- ne gereği var ki bundan bahsetmesinin şimdi?

şimdiden teşekkürler.

 
durup dururken niye bundan bahsettiğini düşünürüm. ha bir de acaba bir şey mi ima etmeye çalışıyor, tepkimi mi ölçmeye uğraşıyor derim.


  • in vino veritas  (10.11.11 00:17:12) 
Gözümün korkutulmaya çalışıldığını düşünürüm.


  • Mangarozi  (10.11.11 00:21:20) 
liseli ergen olduğunu düşünürüm.


  • faaip de oiad  (10.11.11 00:23:55) 
(bkz: bipolar kişilik bozukluğu) olduğunu düşünürüm.


  • kakao  (10.11.11 00:26:19) 
beklediğim minvalde cevaplar geldi, hehe. eleman hakkında pek art niyetli düşünmüyormuşum demek, vicdanıma su serpildi. :p


  • jack of hearts  (10.11.11 00:31:44) 
Yazık derim, ne hallere düşmüş. Aileme şükrederim.


  • karlmarx  (10.11.11 00:58:33) 
çiftin ne zamandır tanıştığı önemli gibi geldi. böyle bir mesele cümle içinde neden pat diye söylenir? başka durumlar/olaylar nedeniyle az çok anlatılmış veya bahsedilmiş olması daha makul görünüyor bana. ha 5 günlük bir ilişkiyse, daha da tuhaf. ne gereği var? ayrıca bir mesaj mı vermek isiyor?


  • tedirginlik hucresi  (10.11.11 01:40:07 ~ 01:40:25) 
5 günlük bir ilişki sayılır. lafın evveliyatı vardır elbet az buçuk. "merhaba, ne içeriz, ben aşirettenim." şeklinde söylememiştir tabii.


  • jack of hearts  (10.11.11 01:55:29) 
eleman, sevgilisine aşiret olduklarını bir şekilde anlatmak istiyordur. bu yüzden, başka bi şey anlatıyorken, araya onu sıkıştırıvermiştir. peki neden "biz aşiretiz de" deme gereği duymuştur? ona da bakmak lazım.


  • compadrito  (10.11.11 07:46:28) 
"olur öyle" der, ciddiye almam.


  • giga1905  (10.11.11 09:34:07) 
kisinin, hele ki sevgilinin kendisinden ve gecmisinden bahsetmesinin neresi garip yahu? hadi tanimadigin biri olsa neyse de..


  • natnan  (10.11.11 11:12:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.