[]

bu ne la simdi oldu mu yani bu adamin yaptigi

bi kac saat önce 8-10 arkadas yaklasik 2000 kisinin dolandigi bir caddede daginik olarak yürüyoruz. konser mi ne varmis ondan baya bi kalabalik var yani, herifcioglunun birisi o kadar kisi arasindan direk beni buldu ve su soruyu sordu "afedersiniz buralar da bildiginiz iyi bir gay bar var mi"

niye bana sordu yahu niye, gayet erkek görünen bir kisiyim, sakalim var biyigim var, etegim yok, kot pantulum var, topuklu ayakkabim yok, spor ayakkabim var. adam ne düsündü de bu soruyu bana sordu?

arkadaslarin geyigini bosverdim de, bu ne rahatlik ya :S

allahini seven üstüme toprak atsin.

 
belediyenin verdiği yetkiye dayanarak seni troll ilan ediyorum. hayırlı olsun.


  • terp  (09.11.11 20:07:08) 
kendisine niye sormadın :/ bana genelev soran elemana "pezevenge mi benziyorum birader.." deyip yol vermişliğim var mesela.


  • zgrydn  (09.11.11 20:14:35 ~ 20:14:48) 
tipinizi bilmiyorum ama bu ortamcı bir tip, bilir herhalde gibisinden düşünmüş olabilir.
arkadaşlarıyla gay bar sorarım soramazsın gibisinden bir iddiaya da girmiş olabilir.

  • deliverance  (09.11.11 20:27:36) 
tamam işte belki gaydi seni tokmakçı belledi :) ilgilensen al götür olacaktı :)))))


  • saz@n  (09.11.11 20:30:20) 
"erkek görünmek" ne demek bilmiyorum ama heralde gaylerin hepsini fatih ürek gibi olduğunu zannediyosun. sakalla bıyıkla ilgisi yok cinsel kimliğin. kaldı ki sana göre gay bi tipin olmayabilir ama o arkadaş gay ise senin için öyle düşünmüş olabilir. kendince sebepleri vardır. gay olmadığın için sen bilmezsin bunu.

her neyse, soruda bi anormallik yok. rahatlıkla, rahatsızlıkla ilgili bi şey de yok. "bilmiyorum" deyip geçmek zor değil. adam sana "gel benimle seks yap" demedi, normal bi soru sordu.
  • yazaryan  (09.11.11 20:31:22) 
@yazaryan

bilmiyorum dedim zaten , adama girismedim terslemedim.
  • keseci  (09.11.11 20:33:27) 
vay babanun kemüğüne. ne diyon la ibne deyip kafayı çakmadın mı ?


  • uykusuz her gece  (09.11.11 21:39:46) 
ibne olduğunu değil de ibneleri yargılamayacak bi tipin olduğunu düşünmüş olabilir belki öyle hümanist bi görünümün vardır.


  • kediebesi  (09.11.11 22:19:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.