[]

diş çekilmesi

insanlar diş çekiminden gayet sıradan ve normal birşey gibi bahsediyor, yani dişçiler.

İşte bu diş enfeksiyon kapmış, ilaç al sonra çekelim gitsin falan, bu olay bu kadar kolay mı?

Çekim sırasındaki ağrı, sızı, şişlik, kan revan gibi faktörleri geçtim, ağzın içinde diş boşluğu olması estetik açıdan çok mu hoş?

Bilmem kaç bin lira verip oraya diş taktırmak zaten bütçenin içine eden birşey.

Ben mi aşırı tepki veriyorum bu diş çekimine, onu bilemedim?

edit : bahsi geçen 46 nolu şu ağızdaki en büyük dişlerden biri, adını unuttum

 
reyiz öyle diyen dişçi olmaz olsun.
ben geçen gittim, adama ne sorarsa sorayım, hep diş çekimi en son çare dedi. kanal tedavim de tam 9 seans sürdü mesela. çekse çekerdi belki. diş ölmüş gibi bir şeydi.

estetik açıdan hoş değil tabii, siyah dolgu bile itici görünürken orada diş olmaması kötü bir şey. ama estetikten ziyade sağlık açısından bakman daha iyi olur. orayla rahatça çiğneyemeyeceksin işte düşünsene.
  • baldur  (09.11.11 17:52:42) 
Benim tanıdığım diş hekimleri dişi kurtarmak için ellerinden gelen her şeyi yaptıktan sonra çok çok umutsuzlarsa çekiyorlar. Hatta şu anki hekimim sadece dikkatini daha iyi toparladığına inandığı sabah saatlerinde çekim yapıyor.

Aşırı tepki vermiyorsunuz bence.
  • sourlemonade  (09.11.11 17:53:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.