[]

türkiye hirvatistan maci 2008

nerdeydiniz o macta

ilk yari ikinci yari uzatmalar

en son saniyede gol bizden olunca neler hisettiniz?

 
gol yediğimiz an arkadaşa yenildik diye sms atmıştım. 30 sn sonra falan da yenilmedik diye. çok garipti.


  • aglak adam  (09.11.11 00:18:30) 
bir kafede izliyorduk maçı 5-6 kişi arkadaşlarla. golü yediğimizde hepsi kalkıp çıktı, ben şok olmuş bir şekilde kalakaldım. benle beraber sadece bir arkadaş kalmıştı o da herkesin masaya bıraktığı paraları toparlıyordu hesabı ödemek için. semih golü attığında GGOOOOOLLL diye anırıp arkadaşın üstüne çullandığımı, onun da paraları fırlatıp bana sarıldığını hatırlıyorum. zaten top fileye değdiği an birisi dekoderin üstüne zıplamış olacak ki görüntü gitmişti. arkadaşlar mekana koşarak geri girip danalar gibi sevinip tepinirken içten içe ''acaba gol sayıldı mı lan ?'' diye tırsıyordum.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (09.11.11 00:19:15) 
salonun ortasındaydım. magandalar dışarda terör estiriyordu,cam kenarına gitmeye korkuyordum.


  • yagmursuyunacorba  (09.11.11 00:21:04) 
ilhan mansızın senegale attığı gol var ya o coşkuyu hissetmiştim. ne günlerdi be.


  • bananebundan  (09.11.11 01:20:40) 
rüştü'ye saydırıyordum. ne işin var arkadaş orda. ulan hep böyle oluyor, zaten bi kere de saçma sapan elenmesek şaşardım falan diyordum. top semih'e geldiğinde bile gol olacağını düşünmüyordum pozisyon yoktu çünkü. ama oldu. çıldırdığımı çok net hatırlıyorum. o kadar sevindiğim bir gol daha olmamıştır.

bu arada semih'in kadroya alınmamasını da çok saçma buluyorum.
  • holydreamer  (09.11.11 01:26:05 ~ 01:27:30) 
kuzenimle bizde maçı izliyorduk. zaten hırvatların golünde bir sessizlik çöktü önce eve. sonra küfür etmeye başladık ikimiz de. attığımız golü izleyemedim galiba, izlediysem de hatırlamıyorum. spikerin heyecanlanmasıyla ekrana döndüm bi baktım semih "susssss" yapıyor. hopladık, sarıldık, zıpladık, silah sesleri geldi mahalleden, annem içerden koştu ne oldu diye, o da sevindi bizimle, sonra komiklik olsun diye yere yattım ben, hani silahlar patlıyor filan esprisi.

evet espri anlayışımda 3 yılda bi ilerleme olmamış şimdi farkettim.
  • yvandal  (09.11.11 01:40:09 ~ 01:40:39) 
kuzenimdeydim.

son saniye golünden sonra bi coşku.. silah sesleri..

o cesaretle cama çıkıp ana avrat küfür..

adam gibi de sevinemedik.
  • asimplemistake  (09.11.11 02:27:05) 
sanırım herkes şu videodaki gibiydi, farklı olduğunu hiç sanmıyorum.

www.youtube.com
  • bodah  (09.11.11 04:37:31) 
ailecek izliyorduk, tv nin fişini çektim son 3 dk kala, odama geçtim hışımla. benden hemen sonra açmışlar tv yi gol oldu felan 1 dakika boyunca algılayamamıştım


  • dieselsingle2  (09.11.11 10:01:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.