[]

Türkiye 1-2 Brezilya 2002 dünya kupasi maci

o an nerdeydiniz ? nerde izlediniz maci? hasan sas'in golü ile 1-0 öne gectigimizde ne hissettiniz.

link olsa link verecem ama bulamadim


 
küs olduğum bir arkadaşım evine davet etmişti o vesileyle barışmıştık. hatta devre arasında bir yere bağlanmışlardı orada hıncal uluç vardı "hayatımda yediğim en güzel köfte" yorumunu yapmıştı. gereksiz bir ayrıntı aklımda kalmış işte. gol anında arkadaşımla birbirimizi sarılmıştık sonra hasan şaş sevinmeyince biz de sevinmeyi bırakmıştık.


  • eagle is free  (08.11.11 21:32:45) 
evde abimle izliyodum. fırlamıştık ayağı. devre arasında kanallara bakalım demiştik, bütün kadın programlarında kadınlar oynuyodu "öndeyiiz öndeyiiiz" diye.


  • orange coffee  (08.11.11 21:35:50) 
hincal ulucun yasadigi evinin bahcesine baglanmislardi, hincal uluc o zaman maci evinden izleyip bahcede canli yayina katiliyordu.

yamulmuyorumdur insallah. o aylarda hem ask hem bira sarhosuydum da.
  • keseci  (08.11.11 21:36:19) 
artislik gibi olmasın ama new york'taydım. ve uyuyordum. orada saat sabaha karşı 5 mi neydi tabii. amcam ''goool'' diye ayağa fırlayınca uyanıp gidip gole bakıp tekrar yatmıştım.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (08.11.11 21:40:34) 
sokaktan bir esnafın işyerine evden televizyon taşıyıp bütün konu komşu sokak ahalisi esnaflar bağıra çağıra tribün yaparak izlemiştik. güzel günlermiş şaka maka.


  • sormaya geldim  (08.11.11 21:44:29) 
okuldaydım, 7. sınıf sanırım, ders vardı, ders bitti eve gittim, dakika 25-30 filan. ev okulun hemen karşısı zaten. hasan şaş gol atınca doğrudan sokağa çıkmış evin çevresinde bir tur atıp, gördüğüm abilere ablalara gol gol diye bağırıp eve girmiştim. sonra gol hasan şaş, galatasaray, türkiye diye bilgisayara veri girmiştim, deli gibi istatistik tutmuştum o turnuvada, o zamanlar sürekli istatistik tutardım zaten, basket maçına iki dosya kağıdıyla otururdum, ne günlerdi.

link:

www.youtube.com
  • hewit  (08.11.11 21:48:29 ~ 21:54:55) 
marmara universitesi, goztepe kampusu, ogretmenlik kantinindeydik. hatta sinav cikisi kosarak oraya gitmistik yer bulabilmek icin. gol oldugunda kantinin icinden yukselen ve tavani delip disari cikan agaca tirmanan insanlari gormustum. ortamda cok fazla kiz oldugundan ciglik sesleri sebebiyle gole tam olarak sevinemedigimi hatirliyorum birde.

www.youtube.com
  • alan shearer  (08.11.11 21:53:27) 
3 haziran'dı galiba. lisedeydim, tam o saatte sınavımız vardı, ama okul müdürümüz spor salonuna dev ekran kurdurmuş, dersler, sınavlar iptal. bütün okul projeksiyondan izledik. gol olduğunda altımızdaki plastik sandelyeler havada uçuyordu. ey gidi günler..


  • mustasim billah  (08.11.11 22:02:04) 
maçın ilk 10-15 dakikası evdeydim. sonrasında okuldaydım, bahçede sıradaydık. birden maçla ilgili söylentiler yayılmaya başladı. sonra fısıltılar ciddiliğiyle tanıdığımız müdür yardımcılarından birine kadar gidince adam "evet, evet öne geçtik 1-0" dedi. "kim attı hocam kiiim?" diye sorular gitti adama önlerden. "hasan, hehee kabak hasan" dedi.

sonra bir kaç ders sonra maç için okula gelmeyen bi arkadaşımı bahçede gördüm. "2-1 yenildik." dedi. "oha" dedim.

vay be dün gibi hatırlıyorum ha.
  • yvandal  (08.11.11 22:11:21) 
7. sınıftaydık okulun konferans salonunda izliyorduk. hasan şaş takınca bütün salon coştu tabi. sonra müdür geldi bu ne bağırış çağırış bu ne rezalet falan. geleceğin bilmem neleri böyle sevinmez. alkış tutun yeter falan gibi bişeyler anlattı. dağattı konferans salonunu maçın kalanını izleyemedik.

bi 3-4 sene evvel ölmüş o müdür. zerre üzülmedim. maçı da o herif yüzünden kaybettik zaten.
  • kta  (08.11.11 22:11:32) 
ilkokula dair en canli animdir bu. 5. siniftaydim ve de sinifimizda topladigimiz paralarla alinmis televizyondan izliyorduk maci. zaten haziran ayiydi, ders falan pek islenmiyordu. hatta gariptir, ortaokullarin okula gelmemesi bir yana 5. sinifa kadar gelen kesimin buyuk bir bolumu de maci siniflarinda izliyordu herhalde ki zil caldiginda okulun atmosferinde hic bir degisme olmamisti.

neler hissettigimi hatirlayamiyorum valla, senegal macini sorarsan onu anlatirim ama asdf.
  • rufflar  (08.11.11 22:12:27) 
Universite yurdunun kantininde izliyorduk maci. Biz hasan sas'in goluyle deli olurken orospu Cocugunun teki masadaki cep telefonlarini cukkalamisti.


  • sefapezevengi  (08.11.11 22:14:43) 
Mersin'deydim ve orta sona gidiyordum.
İtiraf ediyorum "evet, her golden ve kazandığımız her maçtan sonra son ses Tarkan'ın Bir Oluruz şarkısını çalan bendim" :)

youtube.com
  • livaneli kadir  (08.11.11 22:35:23) 
8. siniftaydim, okuldan kacmistik maci izlemek icin. avcilar sahilden seytan yokusunu cikiyorduk tam, o zamanlarki kardesler halisahanin kafesinden gooool cigliklarini duyunca yokusu bir kosu cikip golun tekrarini izlemistik :) vay be, yanimdaki arkadaslarimi bile tam olarak hatirlamiyorum ama o yokusu kosusumuzu hayatta unutmam.


  • domina  (08.11.11 22:59:24) 
aynen çok amaçlı salonda izlemiştik. hatta müdür önce bir saat farkından dolayı bu saatte izliyoruz açıklaması yapmıştı.


  • miss antartika  (08.11.11 23:46:05) 
emek/hamdullah suphi ilköğretm okulunda. tabiki de ayağa kalkarak bağırdık.


  • kya  (08.11.11 23:56:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.