[]

Çalıntı, buluntu araç satışı nasıl oluyor?

Sahibindende tesadüfen bikaç ilana denk geldim. Çalıntı-buluntu diyerek piyasadan çok daha düşük fiyata araç satışı nasıl oluyor?

www.sahibinden.com


www.sahibinden.com

 
sigorta çalınan aracın bedelini sahibine oduyor bulununcada kaza yapmış araçlarla aynı statüde satılıyor.kısaca ruhsatında herkesin pert diye bildiği onun için odenmiş olan rakam yazıyor.o da yaptıracağın sigorta bedellerini min 2 katına çıkarıyor.

ikinci konu linkteki araçlar piyasadan ucuz değil.jetta için soyleyim o fiyata 2011 sıfır araç piyasada var.filo alıp sırası gelince satıyorlar.
  • cizgilipijama  (08.11.11 16:49:29) 
vay be.. demek pert kaydı vardır notları bu yüzden oluyor. yani dezavantajı sigorta masrafları..

doğrudur hocam bana bmw ucuz geldi. piyasaya hakim değilimde yani o aracı dışarda görsem 100bin vardır derim:)
  • mcserci  (08.11.11 17:01:44) 
çalıntı buluntu kısmını göz önüne almassak piyasası 60 bin civarı 100 bin etmez. 100 bine 2010 modelini alırsın. (hemide makyajlı kasa)


  • onakomabunako  (08.11.11 17:44:01) 
ben bmw'yi gözümde büyütmüşüm o zaman vay anasını.. 60 bin yine büyük rakam tabi ama arabanın duruşu içi süper be.. içim gitti:)


  • mcserci  (08.11.11 17:57:42) 
hepsinin aynı (firma )yerde toplanmış olması ve dışarıdaki galerilere göre çok ucuz olması benim aklımı karıştırmadı sizce maliyenin emniyetin aklını karıştırırmı yok yok arkadaşı bi tanıdığı varmıdır yoksa arınç gibi mi ağlarlar

yok mu şühelen
  • saz@n  (08.11.11 18:41:38) 
ben tam anlayamadım. çalıntı buluntuların tek elde olmasını mı diosunuz? sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama açık arttırma falan olabilir.


  • mcserci  (09.11.11 20:39:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.