[]

hap ile zayıflamak (amway)

mümkün müdür? sağlıklı mıdır?




 
sizce sağlıklı mıdır?


  • trinitrotoluen  (08.11.11 01:20:54) 
etkisiz daha ziyade. o haplar sadece depo yağların yağ asidi olarak kana verilme sürecinde yardımcı oluyor, dolayısıyla egzersiz yapıyorsan ve beslenmene dikkat ediyorsan zayıflamayı kolaylaştırıyor. hap içerek zayıflama diye birşey yok. o yağları metabolizmada yakmak zorundasın.


  • cro magnon  (08.11.11 01:21:12) 
sağlıklı zayıflamanın tek yolu; sağlıklı beslenme ve aktif bir yaşam tarzıdır.


  • desdinova  (08.11.11 01:22:04) 
@trinitrotoluen değil tabi laf anlatamadığım insanlar var benim lafımla olmuyor sadece.


  • cagdassalur  (08.11.11 01:22:46) 
bence cevabını bildiğiniz soruyu soruyorsunuz. sağlıklı değildir. o kadar spor yapan diyet yapan insanlar gerizekalı mı sizce ?


  • jangbogo  (08.11.11 01:22:49) 
yani sonuç şudur ki beslenme ve hayat düzeni aynı bir kişi her hangi bir hap ile sağlıklı bir şekilde zayıflayamaz. doğru mudur?


  • cagdassalur  (08.11.11 01:24:15) 
doğrudur. biyolojik olarak böyle birşey mümkün değil. liposuction yaptırılabilir, yalnız o da o bölgedeki yağlanmayı kalıcı olarak engellediği için tekrar kilo alındığında çok ilginç görüntüler ortaya çıkabilir. göbeğinden liposuction yaptırırsan tekrar kilo aldığında göbeğin küçücük ama götün kocaman olabilir mesela.

beslenme ve spor olmadan zayıflanamaz. beslenmeyi modifiye etmek için mideye kelepçe taktılar zamanında. o da patladı.

uyarıcı dediğimiz kimyasal ilaçlar alınabilir, ama o bütün bünyeyi siken birşey.
  • cro magnon  (08.11.11 01:30:32 ~ 01:32:45) 
hiç girmeyin annem aşırı kilolu idi operasyondan bitkisel yollara ne denediysek daha kötü oldu.mümkünse spor yapın gerisi boş laf.


  • duruoz  (08.11.11 01:34:37) 
karbonhidratı (makarna, pilav, patates, ekmek, şeker) azaltın, her gün en az yirmi dakika tempolu yürüyüş yapın. hap filan kullanmayın.


  • in memory of botvinnik  (08.11.11 01:47:18) 
ben denedim oldu. mümkün. ama spor yapmadığın için bırakınca geri alıyorsun hemen. o kadar da kötü değildi requiem for a dream falan abartmayın allasen.


  • kta  (08.11.11 03:50:22) 
mumkundur. ayrica burada SPOOOOR SPOOR diye bagiran insanlar kesinlikle toplum baskisi altindadir. 15 yil once spor mu vardi ulkede, gene obez insanlar vardi ve onlar da kurtuluyordu yani. spor yapmak istemiyorum, ilaca da guvenemiyorum diyorsaniz yemenizi duzene sokun. obezitenin sebebi fazla yemek degildir, duzensiz yemektir. yoksa metabolizma hizi normal veya normalden biraz daha yuksek olan bir insan 19.00'dan sonra yemek yemedigi takdirde -evet sabah 7'de yatiyor bile olsaniz son saat o- kesinlikle kilo sorunu yasamaz.

ancak derseniz kilo verirken biraz da vucudumu guzellestireyim, biraz da entellektuel artis yasayayim sabahlari kosmayi deneyebilirsiniz. sahsen ben sabahlari kostugum donemde yag yakmanin otesinde kendi vucuduma onem vererek yaptigim bir aktivite oldugu icin mutlu oluyordum.
  • rufflar  (08.11.11 04:31:58) 
harikadır.
doğrudan şöyle oluyorsunuz bakın: goo.gl

  • ben smyrna  (08.11.11 08:50:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.