[]

lost ve the walking dead benzeri dizi?

bunlara benzer sürükleyici ve mümkünse dağda, sokakta, ormanda vb. yerlerde geçen dizi tavsiye etseniz. maceralı olsun, kafa yormalı olsun, adventure oyunlarını sevenler anlamışlardır ne demek istediğimi.

böyle bi soru soruldu mu bilmiyorum ama genelde aradığım halde sorduğum soruların benzerleri sorulmuş oluyor.

teşekkürler.

 
prison break'in 1. sezonunu izle bırak.


  • fayntenks  (07.11.11 20:55:49) 
yazmayı unuttum prison break izlendi.. :(


  • koy gotune rahvan gitsin  (07.11.11 21:04:30) 
Flashforward vardı ama bitirdiler diziyi. The Mentalist var hoşuna gidebilecek.


  • skywalkeremre  (07.11.11 21:11:35) 
lost sevmem izlemem de, prison break favori dizimdir. birçok diziye başladım daha sonra yarıda bıraktım ama birtek prison break'i tamamen bitirdim. şuanda game of thrones izlenebilecek en sürükleyici, bolca dağ bayır ve fazlasını içeren bir dizi. tavsiye ederim.


  • gaipten gelen ses  (07.11.11 21:11:51) 
The Prisoner var 6 bölümlük, Lost Room yine 6 bölümlük, gizemli sürükleyici entrikalı falan ikisi de, Lost seven adam kesin sever bunları. Prisoner da Ian McKellan(nam-ı diğer Gandalf) oynuyor.


  • r_u_h  (07.11.11 21:29:05) 
Harper's Island, Lost Room (bu ormanda falan geçmiyor ama izleyebileceğiniz en güzel dizilerden biri), The Killing.

not: görüş belirtmek olarak düşünün, ben tüm bu dizilere hasta olan biri olarak Prisoner'dan nefret etmiştim. sonu inanılmaz derecede havada kalıyor. aynı nedenden persons unknown'u da izlemeyin derim.
  • boo ya moon  (07.11.11 21:52:05) 
flashforward +1


  • utkucbkc  (07.11.11 23:41:13) 
terra nova bol ormanlı olarak lost'a yakın, fena değil. Sezonun bomba dizisi olarak görülüyor.


  • darkredanger  (08.11.11 04:05:37 ~ 04:06:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.