[]

Çorlu'da yeni yapılmış site tavsiyesi?

Çorlu'dan ev almaya niyetliyim. 2+1 makul görünüyor. Yeni yapılmış, güzel siteler var mı bildiğiniz?

Çorlu Park var aklımda şuan. Merkezden biraz uzak ama fiyatlar uygun. Yorum var mı?



Veya başka güzel bir yer önerir misiniz?

 
Armada City'e baktınız mı? Emlak konutlardan ileriye doğru giderken komple site haline gelmiş o taraf ama oraları birazcık daha sarp kalıyor şu anda, arac yoksa ulaşımda sıkıntı olabilir. Ben olsam orion'un alt tarafından bakardım şahsen :)


  • oligomer  (06.11.11 13:22:10) 
armada pahalı.
emlak konutları tarafını biraz daha gezeyim o zaman.
araç var, sitenin otoparkı olsun, apartman gibi olmasın, biraz etrafında bahçesi vs olsa güzel olur.

ya aslında isim verebilseydin iyi olurdu ararken. zaten hiç bilmiyorum, kör gibi dolaşıyorum.
  • sttc  (06.11.11 14:52:12 ~ 14:53:01) 
Armada'yı boşver en güzeli Ergene'dir. Armada bitmek bilmedi bir de yeri ters oldu açıkçası oranın. ÇorluPark'ı sil derim tamamen çorlu'nun dışında.


  • alkolik imam  (21.11.11 09:44:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.