[]

samsung galaxy s2

şimdi bunu almaya niyetlendim ama birincisi bu fiyat çok yüksek. yakın zamanda düşme ihtimali var mı? peki bu para (1800tl) bu telefona verilir mi? sorunsuzca film izler, internete girer, müzik dinler, ekitap okur muyum?




 
:), onları sorunsuzca yapmak istiyosan iphone 4 almalısın, o telefona 1800 verilmez ama iphone 4'e verilir.


  • RuledBySecrecy  (06.11.11 11:04:17) 
aynen git i 4 al. çok gereksiz telefon


  • seljax  (06.11.11 11:12:18) 
dediklerini çok rahat yaparsın. o para verilmez bence. ötv zammından önce 1650 civarıydı. ne yap ne et yurt dışından getirt. çok daha karlı olur.


  • lorenzen  (06.11.11 11:14:53) 
arkadaşım 1750 ye almıştı bir iki ay önce, memnun ama, şarj yetmiyor telefona, hayvan gibi ekranı olduğu için sorun oluyor. Sanırım iphonelar da batarya sorunu yaşıyor ama düzeltirler bir nebze de olsa.

Sonuç olarak şöyle bir örnek vereyim, 40" televizyona 1500 tl verdim, gidip göt kadar telefona 1800 tl vermem ben, ayfon da olsa samsung da olsa bu böyle.

Film izleme olayı telefonun şarjını çok çabuk sömürür bu arada söyleyeyim
  • bonjurkes  (06.11.11 11:23:54) 
iphone 4 pahalı ama baya. 2200tl civarında türkiye fiyatı. bi de herkesin elinde var. usandım görmekten. sonuncusu, 4s ve 5 çıkacak. eski bir şey olacak yani elimdeki.


  • sva  (06.11.11 12:08:24) 
fiyatı hakkında yorum yapamayacağım, ben yurtdışında yaşıyorum abonelikle ek ücret vermeden aldım. iphone kullanmışlığım da yok onu da karşılaştıramam. ama bana göre şahane bir cihaz. tabii film izlersen şarjın hemen düşer ama telefonu şarj eden kılıflar bile var şimdi. ama saydıklarını ve çok daha fazlasını rahat rahat yaparsın. cihazın hızı süper, internette gezinmek sorunsuz, hoparlörü mükemmel. çok da güzel fotoğraf çekiyor. dışı da sağlam. bir eksiği yok bana göre.


  • quasiromantic  (06.11.11 13:34:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.