[]

kaddafi'yi nasıl bilirdiniz?

öldükten sonra hakkında çok olumlu şeyler duyunca ilgimi çekti. halkı baya refah içinde yaşıyormuş onun zamanında, doğru mudur? okuma önerileriniz var mı konuyla ilgili? tşk.




 
değil abi değil.
ne refahı ya:)
sallama haberler onlar.
refah içinde yaşayan halk ayaklanır mı?
demir yumruk ile yönetiyordu halkı adam daha ötesi var mı?
bu zaman kadar binlerce adam öldürdü biçti.
aynı saddam gibi adam.
öldü gitti şerefsiz.
çaldığı paralar ile yardım yapsaydı ve iyi bir insan olsaydı zaten tüm dünya iyi hatırlardı.
  • Pukay  (06.11.11 11:22:45) 
hee acayip refahtı. hayat standartlarının en yüksek olduğu ülkeler sıralamasında norveç ve isveç ile yarışıyordu.


  • baldur  (06.11.11 11:26:52) 
demokratik bir yönetim biçimi değil di, fakat abartmayın öğleye kadar yatıp öğleden sonra iş başı yapan, tıkır rıkır mayışlarını alan insanlar vardı, varlıklı bir ülke olduğu için halkın rahat yaşaması normal, ama kaddafi'nin daha daha zengin olması ve halkın demokrasi arayışı, yıllardır aynı yönetimin egemenliğinden sıkılmaları vs.. iç karışıklık çıkartılmaya çok müsait bir ortam vardı sömürgeci devletlerin de yardımıyla çıktı işte o ayaklanma, görecekler şimdi ebelerinin demokrasisini.

bu adam ölür ölmez abd ve fransa üşüştü petrolden paylarını aldılar mı? aldılar. (buna da Fw diyen zihneyete sokarım) ben başka bir şey demem arkadaş !
  • nedensizce  (06.11.11 11:54:22 ~ 12:23:08) 
malın biri bi fw mail hazırladı adam ölünce herkes inandı geçen gün metroda bile bunu konuşuyolardı. ulan hakkaten orda yazdığı gbi elektrik su bedava eğitim sağlık herşey bedava olsa millet niye ayaklansın


  • rentts  (06.11.11 12:18:03) 
İyi ya da kötü demek için birçok farklı parametre var, orada yaşamadan bilmek zor. Ama bana kalırsa kendisini öldürenlerden daha akıllı bir adamdı.


  • johan sebastian  (06.11.11 19:09:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.