[]

fifa 12

hop, selam! ayıptır söylemesi yıllardır içimde bi heves olan ps3'ümü geçenlerde aldım, hemen fifa 12'yi de yanında kaptım tabi ki.

ama şimdi şöyle bi şey var, oyuna alışayım diye exhibiton match yapıp durdum. sonra ultimate team'e başladım. 1-2 soru burdan:

trade yaparak aldığım oyuncular, ya da kendi oyuncularımın belli bi kontrat süresi var galiba di mi? bi süre sonra oynayamıyorlar çünkü. ama o kontrat kartını nerden alıcam anlayamadım. ayrıca altında yazan +12 +5 vs ne demek oluyor acaba?

bunun dışında hangi oyun modlarında takılayım ki oyun beni sıkmasın? daha hiç online yapmadım, ultimate team de dahil olmak üzere. head to head mi ne varmış division filan atlamalı (tam ergen gibi konuştum, öldürmeli oyun filan) ona mı sarmalı?

ya da game modes altında live season, tournaments filan var. online modes'un altındakilere bakmaya korktum o kadar çok şey var ki. virtual pro'yu anladım ama, tek bi oyuncuyu kontrol ediyorum online oyunda, onu denicem.

google'lasana filan demeyin, yaptım zaten ama tam olarak oturmadı kafamda. teşekkürler şimdiden herkeslere.

 
Ultimate Team biraz kasan bir şey ben 11'de girişmiştim kendisine. Şimdi bir market var oradan kart alacaksın oyunculara ya da menajerine kontrat kartları oyun içinde kazandıığın puanlarla ya da parayla satılan packlerden alacaksın.

Live season çok keyifli ama paralı. Güncel olarak seçtiğin takımla birlikte gidiyorsun sende. Ona göre sıralama oluşuyor falan filan.

Virtual Pro için önce oyuncu yaratıp onu geliştirip daha sonra oyuna gir. 88 Overall bile yetmez mundar olursun adamlar nasıl başarıyorsa 99overalldan aşşağı adam görmedim zaten takımlarada kolay kolay kabul etmiyorlar max. kaleye koyarlar ki ben çok keyif alıyordum kalede.

Exhibition da Tactical defence kasarsan ya sixaxisi ya da tv yi kırarsın gerek yok. Online takıl daha iyi.
  • skywalkeremre  (05.11.11 20:06:18) 
fifa 12 başlığında kafam kadar gulsah'ın yazılarını okuyabilirsin.


  • kim milton nielsen  (05.11.11 20:08:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.