[]

internetten foto mak. almanın riski? alırsam neye dikkat etmeliyim?

makine elime ulaştıktan sonra açıp denemeli miyim kuryenin şehadetinde?




 
yok bir riski. al. bak. kırık değilse zaten dükkandan almış olmandan farkı yok. ben kamera aldım. baktım kırık değil. tamamdır.


  • ben smyrna  (05.11.11 07:48:04) 
kuryenin önünde aç tabi. ama denemeye gerek yok. şöyle bir salla. çatır çutur ediyorsa (küçük küçük çıkırtılar gelebilir merceklerden. o normal) o zaman asar görmüş dersin. ama koli sağlam içinden düzgün çıkıyorsa bişi olmaz. internetten istediğini al. ben pc monitörü müzik seti (11 yıl önce üstelik) başta olmak üzere bi yığın şey aldım.


  • ben smyrna  (05.11.11 08:00:04) 
bende fotoğraf makinesi almıştım, honkong'dan gelmişti paket üzerinde çince şeyler yazıyodu hatta.

<satıcının satış tecrübesine, önceki satışlardan aldığı yorumlara fln bak
<makine eline geldiğinde kuryenin yanında hasar görmüşmü diye açıp bakabilirsin, kamera dıştan sağlamsa içten zaten sağlamdır, insan değilki bu iç kanaması olsun. kamerada bi sıkıntı varsa dıştan, tutanak tuttur, gerekli işlem yapılır sonra ki hiç kırık gelen birini duymadım ben.
<ürün yurtdışından gelebilir bende olduğu gibi, 10-15 gün sürüyor gelmesi, bazıları için sıkıntı olabilir bu, bugün alıyım yarın elimde olsun diyen arkadaşlarım var çünkü, buna dikkat edebilirsin.
  • trajikomix  (05.11.11 08:29:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.