[]

gittigidiyor sorusu

şimdi ben bir ürün alacağım da onun son 15 saati kalmış. bu ne anlama geliyor? şu anda 20 lira ürün. bu 15 saatten sonra eğer ürün alınmazsa fiyatında bir oynama mı olacak ne olacak tam olarak? yani saati dolmadan almam daha mı uygun?




 
anasayfa ürünleri o süre dolduktan sonra daha pahalı oluyor, yok normal ürünse o süre dolduğunda ilan yürürlükten kalkıyor, olurda satıcı tekrar koymak isterse koyar ki fiyatta değişme olabilir bu durumda gene.


  • trajikomix  (04.11.11 22:41:03) 
açık arttırmada mı ürün? ürünün satıştan kalkmasına 15 saat kaldı demek bu. 15 saat içinde kim alırsa onun olur. açık arttırmada bir ürünse, kim en yüksek teklifi verirse süre bittiğinde, onun olur demek.


  • girl in a coma  (04.11.11 22:42:18) 
Gittigidiyorda açıkartırma çoktan kaldırıldı.
Senin baktığın ürünün fiyatı hiç değişmeyecek.
15 saat sonra o ürünün satışı biter.Yani satın alacaksan 15 saat içerisinde alman gerekiyor.
  • matsiyah  (04.11.11 22:57:34) 
Gg ye ilanlar belli bir ücret karşılığı sergileniyor. Mesela 1 hafta. 1 haftalık sergi ücreti alınıyor bve saat saymaya başlıyor. 15 saat sonra sergi süresi dolacak ilan düşecek. İlan sahibi yine para verip sergilerse aynı ürün yine yayınlanır,yok sergilemezse yayınlanmaz ki zaten önümüzdeki hafta full bayram,yani tekrar sergiye çıkması zaman alabilir. alacaksanız kaçırmayın alın.


  • Oguzhang  (04.11.11 23:03:32) 
neeee
açık arttırma kalktı mı
direkt alıyor muyuz yani ürünü artık? oha süper olmuş
  • girl in a coma  (04.11.11 23:26:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.