[]

Hangi antivirus programını kullanıyorsunuz ve öneriyorsunuz, neden?

Soru başlıktaki gibi, tersi de olabilir. Neden kullanmadığınızı ve önermediğinizi de yazabilirsiniz. Birinin bulamadığı virusu hangi başka program bulabiliyor? Yardımcı olursanız sevinirim.




 
ben comodo kullanıyorum hepsi bir arada olduğu (antivirüs, firewall, registry denetimi) ve fazla ram ve cpu yemediği için.


  • in memory of botvinnik  (04.11.11 19:32:18) 
bitdefender kullanmıyorum çünkü internet hızını yavaşlatıyor. ayrı cihazlarda denedim test ettim ve doğruladım.

mcafee av plus kullanıyorum ne bir hantallığını ne sistem sömürüsünü de görmedim son iki yıldır.

bir de yukarıdan antivirüs diye aratırsanız onlarca konu var, yardımcı olabilir ekstra olarak.
  • hakiki ssg  (04.11.11 19:36:02 ~ 19:47:11) 
Aynı soruyu bir süre önce sormuş, anket tadında sıralayarak değerli Ekşi Sözlük yazarlarından yardım istemiştim. Siz de zahmet etmeyin diye söylüyorum, çoğunluk ücretli olanlardan Eset Smart Security'i, ücretsiz olanlardan da Microsoft Security Essentials'ı seçti.


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (04.11.11 19:38:35) 
avira 2012


  • pazubant  (04.11.11 19:41:34) 
makina az eskiyse nod32 v4
yeniyse nod32 v5 bu kadar.
kendin virus degilsen (bilincsiz kullanici)
virus diye bir derdin kalmaz.
  • artisnot  (04.11.11 19:54:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.