[]

Hobi

Efendim Yogun (geceli gündüzlü, haftasonulu haftaiçili) çalışan bir insanım.
İşim canlı yayınlar, futbol maçları ile ilgili oldugu için pek saatim ve tatilim yok.

Gel gelelim bir hobi bulamıyorum.
En büyük ve en keyif aldıgım hobi dizi seyretmekti fakat

Cheers
Scrubs
Friends
Seinfeld
30 Rock
How I Met Your Mother
My Name Is Earl
Two And A Half Man
Southpark
Simpsons

dizilerinin hepsini izledim.
Ve malesef artık bu dizi izlemekten eski zevki alamıyorum.

Bana bi hobi önerin. Evde tek başıma telefonun çalmadıgı, kuşun uçmadıgı, kervanın geçmedigi günlerimde bile eglendirsin, benim modumu yükseltsin.

 
guitar hero şarkıları çalış stres atıyorum ben akşamları


  • desdinova  (28.06.08 22:14:43) 
mesela world of warcraft oynayabilirsiniz. motosiklet kullanmayı öğrenebilirsiniz. bir dürbün ya da belki bir teleskop alıp astronomiyle ilgilebilirsiniz.


  • kriker  (28.06.08 22:23:38) 
puzzle
model araba, ucak

  • la traviata  (28.06.08 22:36:35) 
eğer uzaksan kesinlikle bilgisayar oyunlarını tavsiye ederim. hafif oyunlarla başlarsın sonra zevk alırsan derinleşir ve daha komplike oyunlara geçersin..

başlangıç olarak gta serisini önerebilirim..
  • eleventh american esme has met  (28.06.08 22:48:20) 
sudoku ve/veya kare karalamaca çözmeni tavsiye edebilirim..


  • hobele  (28.06.08 23:17:58) 
Model uçak olabilir. Evde, küçük çaplı helikopter veya uçakla başlarsınız. Vaktiniz olduğunda hava da güzelse soluğu doğada bayırda alırsınız. Müthiş keyiftir, kendimden biliyorum. Gözün görebildiği mesafeye kadar giden bir uçağı yönetmek, havada saltolar attırmak harika bir duygu. Kuşlarla atışırsınız. Hatta ucuna kamera monte eder gökyüzünden çekim yaparsınız. Öyle çok da pahalı değiller artık.


  • neronas  (28.06.08 23:21:27) 
anime izleyebilirsin...
Multiplayer bilgisayar oyunları deneyebilirsin, her türde bulmak mümkün.
Worms oyna derdim ama oynamıştırsın.
İmkânın varsa arkadaşların bahsettiği model araba/uçak/gemi en zevklisi gibi geliyor bana...
Arada yine dizi izleyebilirim dersen bir kaç tavsiyem olur, sorman yeter.
  • late viper  (28.06.08 23:43:35) 
elektronige ilgin varsa eger, hazir kitler var. kara simsek devresi, ne bileyim, birbiri ardina yanip sonen ledler falan. bunlardan edinip zaman gecirebilirsin. benim evimin bi odasi sirf el aletleriyle dolu mesela. canim sikildi mi daliyorum, kesip biciyorum, lehim yapiyorum, ohh kendi kendime gazimi aliyorum.


  • osuruklu  (29.06.08 09:10:41) 
illa evde oturayim demiyorsan fotograf cekmeye de baslayabilirsin. iy igelir.


  • atmacaged  (29.06.08 11:47:19) 
Çizgi roman oku hocam...mis


  • duk leto  (29.06.08 13:39:29) 
ahşap oyma yap.
internette bir sürü ingilizce döküman var, oralardan okuyarak öğrenebilirsin. ya da 3-4 saatlik bir kursta bile az çok kendini geliştirebilirsin.
sonra geçersin masanın başına, minik minik yontmaya başlarsın.
ve işin bittiğinde istersen renk renk boyarsın, istersen bir kat cila çekersin ve elinde, ben yaptım diyebileceğin birşey olur.
  • kahvegibi  (29.06.08 18:30:38) 
kessinlikle (bkz: rock band)


  • pyro clustic flow  (29.06.08 20:24:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.