[]

amsterdam'a araba kiralayıp gitmek

4 ya da 5 kişi gitmeyi planladık Frankfurt'tan. c.tesi sabah çıkıp pazar akşam dönücez. kişi başı 40 - 50 euro'ya geliyo. uyumak isteyen de arabada kalır kalıcak yer parası da vermeyiz dedik hem. ama park parası ne kadara patlar? çok olduğunu duydum ve de arabada kalınmasına polislerden falan laf gelir mi?
başka bi öneriniz varsa gitme konusunda onu da seve seve okurum bu arada. :)



 
amsterdam'da park ücretleri son yıllarda coştu diye biliyorum, orada yaşayan tanıdıklar isyan ediyordu. hostel deneseniz? bir de 4- kişi aynı arabada uyuyup birbirinizin oksijenini bitirmeyin.


  • african rain  (02.11.11 19:45:45 ~ 19:46:33) 
biz geçen sene 5 saat civarı arabayı bırakıp 27 euro gibi bişey ödemiştik. 12dakikası 1euroydu sanırsam.


  • jozeph the pigme  (02.11.11 20:19:34) 
www.parkerenindestad.nl

google translate'le bir bakıverin. ortada kocaman bir harita da var pdf formatında.
sayfanın en altında "Leuk alternatief om te parkeren" yazan yeri çevirtin özellikle. anlamadığınız yer olursa bana mesaj atabilirsiniz.

ek: soldaki listeden de amsterdam'ın hangi bölgesine gideceğinize göre bakabilirsiniz yine.
  • quasiromantic  (02.11.11 21:37:48 ~ 21:39:08) 
teşekkür ederim.


  • pln  (03.11.11 14:52:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.