[]

telefon hattı, internet

Gaydırı guppak duyurucular yeni eve geçtim telefon hattı yok, internet yok, tv kanalları çekmiyor bi halt yok yani. Bu konularda tavsiyenizi alayım istedim.

1- internet TTnet olcek sanırım hangi seçenek bana daha uygun olur (limitsiz taahhütsüz ve modemsiz olacek)

2- İnterneti yalın alayım dedim baktım daha bi döşüyorlar namussuzlar gibi geldi. Yanlışmıyım?

3- Dreambox filan alayım diyorum her haltı açsın şifreli ne kadar kanal varsa. en fazla 500 TL tutar. Farklı bir tavsiyesi olan varmı yoksa bu iyimidir?

Selam eder gözlerinizden öperim.

 
kablo tv yok mu?


  • drip nick i zaten kullanilmakta  (02.11.11 12:58:47) 
Kablo tv bulunduğunuz yerde varsa oraya bakın, Kablo tv sinema tv paketleri artı kablo net(telekomun yarı fiyatına)


  • Oguzhang  (02.11.11 12:59:37) 
Kablo tv var. 1 Mbit Sınırsız İnternet + Kablo TV + Teledünya 38.50 TL imiş. 24 ay taahhüt lazımmış. 1 Mbit çok yavaş değilmi yahu? Torrent filan indircem.

bunumu alayım diyorsunuz?
Detaylar için: www.kablotv.net
  • poseidon1  (02.11.11 13:14:28 ~ 13:15:53) 
Kablo net telekomun dandik interneti gibi değildir. Bulunduğunuz yerde varsa kaçırmayın. Bağlantı yavaşlaması hat sıkışıklığı vs. vs bahaneler olmaz. Sanki telekomdan alacakta full kullanabilecekmisiniz? Ekşi sözlükte telekomdan ne alan ama buna rağmen ne bulanlar baya anlatmış durumu. TTnet diye aratın :) Ha uydunetinde zaman zaman sorunları olur ama ttnet kadar değil.


  • Oguzhang  (02.11.11 13:18:50) 
3 mb olanı al sende dsl alsan zaten tel ve internet kafadan 70 lira yapacak.

38,5nliraya digital hd yayınlı kutu ve internet veriyor modem veriyor daha ne yapsın adamlar.
  • drip nick i zaten kullanilmakta  (02.11.11 13:19:50) 
Şimdi kablo 24 ay taahhüt istiyor. Ama evinize kadar dijital kutu getiriliyor, evinize kadar kablo çekiliyor, yani öyle kapıya çıplak kablo bırakıp gitmek yok,servis geliyor eve, hangi odalarda tv istiyorsanız odalara kabloyu resmen dekorasyon yapar gibi perçinle döşüyorlar.

Fiyat telekomun zaten yarısı Telekomda 1 senede vereceğiniz paraya 2 sene kullanın varsın taahhütlü olsun. Üstellik adil kullanım diye bir sınır yok yani telekomdan sınırsız alıp adil kullanım kotası doldu diye hızınızı yarıya keserler burda o yok. Kablo sinema paketleri var film izleyebiliyorsunuz. Kablotv com dan hangi filmler oynuyor bakın.
  • Oguzhang  (02.11.11 13:25:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.