[]

Sizce hangi gömlek?

Arkadaşlar aşağıdaki gömleklerden hangisini almamı önerirsiniz? Çok sık gömlek giyen birisi değilim ondan tereddütte kaldım. Bir de gömlekler çift cepli abes durur mu bilmiyorum.

Yaşım 22 - boy 1,83 - kilo 73 - Esmerim (Yardımcı olması açısından)


- www.trendyol.com
- www.trendyol.com
- www.trendyol.com
- www.trendyol.com
- www.trendyol.com

 
gömleğin altındaki ovallik ve kısa oluşu çok çirkin .çift cep ayrı bi fena.hiç beğenmedim.
renk olarak ilk ve sonuncu linktekileri beğendim.

  • manifeste  (02.11.11 10:15:56) 
çift yakalılar güzel değilmiş de bence de birincisi güzel.
o değil de bu markanının gömleklerinin hepsi güzelmiş ya, ankara ya da istanbulda nerde mağazası vardır ki?

  • ozmania  (02.11.11 10:26:31) 
bak bu süper: www.sahibinden.com :)


  • ben smyrna  (02.11.11 10:40:55) 
@ben smyrna
o biraz ağır kaçabilir biraz daha spor bakıyorum.


ben de en çok 1.yi sevmiştim ama çift cep olması aklımı çeliyor hep.
  • Tyler89  (02.11.11 10:41:25 ~ 10:44:45) 
Benik fikrim; hepsi de çok çirkin gömlekler. Birkaç gün önce Mavi'nin kataloğu vardı trendyol'da, özellikle çok güzel böyle birkaç spor gömleği vardı 35-40 liraya.

Resimlerdekiler ise markasız ne oluğu meçhul mahmutpaşa mallarına benziyor. Tasarım desen garabet. Hadi ucuz desem o da değil. (Mavi ile aynı fiyatlar)
  • otonomo  (02.11.11 13:06:17 ~ 13:07:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.