[]

yavru kedinin kardeşine bi rahat vermemesi

şimdi iki yavru kardeş var 8 haftalık. fıçı ve dark. bunlar dün ev ve mama değiştirdi, bütün düzenleri değişti. fıçı geldiği gibi alıştı hemen kumunu buldu mamasını yedi filan, dark mamasını yiyordu ama kuma alışamamıştı bir türlü dün akşam ve bu sabah bulduğu köşelere yaptı kakasını.

şimdiye kadar bol bol kovalamaca oynuyorlardı beraber tepiniyolardı filan ne olduysa dark için ikinci kum kabını aldığım zaman oldu. fıçı gitti yeni kaba işedi hemen. dark işemek için ne zaman kaba çıksa fıçı da yanına sıkışıp aynı kapta gördü işini. sonra dark'ın kakası geldi ama fıçı bir türlü bırakmıyor ki işini görsün yavrucak. artık oyun gibi değil de fıçı kovalar dark kaçar oldu, köşe bucak hem de. normalde sessiz sedasız camdan dışarıyı seyrederken dark şimdi demirlerin arasından dışarı çıkmaya çalışıyor.

fıçıyı aldım kucağıma tuttum öyle biraz sakinleştirdim dark anca sıçabildi rahatlıkla. dark'ı sıçarken görünce fıçı delirdi zaten kol bacak bırakmadı bende tırnaklarıyla. sanki düşman oldu bunlar birbirlerine dark'ın korktuğu her halinden belli olluyor ikinci kabı getirdiğimden beri.

normal mi bu halleri ben mi kafamda kuruyorum bunları? kendi hallerine bıraksam alışırlar mı duruma? ne yapmalıyım?

teşekkürler.

 
2 ay biraz erken ama kızıyor dediğiniz erkek diğer dişi ise "erkeklik" taslıyor olabilir. bu çiftleşmek değil, üstünlük göstermek anlamındadır. yani orası benim anlamında. geçer. bırakın kendileri çözsün. hiç tutmayın (2 ayrı veterinerin tavsiyesidir) kendileri çözsün.


  • ben smyrna  (01.11.11 17:47:28) 
tamamdır. ikisi de dişi bu arada dark biraz savunmasız gibi faydalanıyor şerefsiz bırakayım kendileri halletsin o zaman.


  • cagdassalur  (01.11.11 18:02:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.