[]

Telsiz, Sandalye Kiralama

Selam. Naber?

Bir etkinlik düzenliyoruz. Fakat birkaç eksiğimiz kaldı.

Bize 100'den fazla sandalye ve 10 tane kadar da telsiz lazım.
Satın almak çok pahalıya geldiğinden kiralayalım dedik. Nereden yaparız? Oluru nedir? Fiyatları nedir? Tanıdık var mı?

Nereye gitsek ucuzundan buluruz?

Telsiz ve sandalye haricinde elektrik kablosu da lazım. Tekerlek şeklinde satılanlarından. Metresini ya da tekerini en uygun nerede buluruz?

İstanbul'dan G-Man bildirdi.

 
telsiz kiralama için RF iletişim ile irtibata geçebilirsiniz.
www.rf.com.tr

  • icemanr  (01.11.11 15:22:58) 
Özel güvenlik şirketleriyle anlaştıysanız etkinlik için, onlardan isteyebilirsiniz telsiz. 10 adet çok fazla bir miktar değil.

Ama kulaklık kullanacaksanız onları da isteyin hatta fazladan isteyin çünkü bazıları bozuk çıkıyor gelenlerin.
  • yardimci  (01.11.11 16:44:23) 
Güvenlik şirketiyle anlaşıldı; fakat bize kiralık telsiz verirler mi emin olamadık. O yüzden telsizlerimizi kendimiz temin etmeye karar verdik. Piyasası nedir hiç bilmiyorum gerçi, birkaç firma buldum internetten arayıp soracağım en kısa zamanda.


  • g man  (01.11.11 17:55:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.