[]

Dealextreme Kargo Takip

2 parça bi şey aldım kargo takip numarası veriyo mu dealextreme nasıl oluyo? alırken registerd air mail olsun diye 1 cent mi 10 cent mi ne fazla para verdim. olucaksa takip numarası bunu nerden görebilirim?




 
Takip numarası oluyor. Hesap sayfanda kargo yola çıktığı zaman görürsün. Türkiye'ye gelene kadar Hong Kong postasından, Türkiye'de PTT'den takip edebilirsin. Önce kargoya verilmesi lazım kod için ama.


  • darkredanger  (31.10.11 23:37:58 ~ 23:38:19) 
15 doların altına bulkrate olmadıkca takip numarası vermiyor. dx, sitesinde bu numarayı verecek, kargon yüklenince. ordan hangi tarihlerde nerde görebileceksin.


  • yuciyuar  (01.11.11 00:33:12) 
15$dan fazlaydı registered mail olunca da takip numarası olması lazım öyle olsun diye de işaretledim.

ama siteden hangi bolumden gorucem bunu onu soruyorum asıl.
  • rurouni  (01.11.11 03:04:16) 
my account altında görünüyor
onlar kargoya verdikleri zaman mail gönderiyorlar ama
ondan sonra görünüyor
  • primetime  (01.11.11 08:53:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.