[]

orjinal zippo çakmak en ucuza nerede

sorunun bel kemiği zaten başlıkta. sahibinden bi adam getirip satıyor sürekli ikitane almaya karar verdim bi 10-20 lira indirim istedim adam %6 dedi.
sinir oldm artık 10 liraya satsa bile almam ondan. sizin varmı bildiğiniz ucuza satan internette olabilir. siz nerden kaça aldınız?



 
ben custom model bi zippoyu 90 liraya,kadıkoy akmar pasajının altında bi antika dukkanı var ordan aldım 0 cok guzel memnunum

www.google.com.tr ahanda buda link :D
  • GibsonRules  (31.10.11 18:16:33 ~ 18:17:09) 
ebay.com


  • rurouni  (31.10.11 18:25:31) 
gittigidiyorda ceycey adlı bir eleman orj satıyor ucuza ve hediyeli güzel gayet


  • efrasiyab87  (31.10.11 18:43:23) 
Fıstık yeşili var bende istersen mesaj at görüşelim.


  • bgraydin  (31.10.11 19:02:43) 
sehir yazmamissiniz ama istanbul kadikoyde tansasın yanindaki pasajda kucuk dukkanlarda satiliyordur (5 yildir oraya gitmedim, artik tansas var mi yok mu bilmiyorum) ben ordan almistim 40 liraya, siyah, ustunde A gibi bir isaret vardi, 6 yil once falan.
bir de bunlar nerdeyse kucuk bir mopet kadar benzin iciyor, yani kuruyor icindeki pamuk, her iki gunde bir fullemen gerekiyor falan, resmen benzin yetistiremedim alete, baktim olmuyor hediye hesabina verdim birine simdi onun ocagina incir agaci dikiyor :)

  • artisnot  (01.11.11 11:47:06 ~ 11:48:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.