[]

Erkek giyimi kuşamı ile ilgili birkaç soru?

1- beyaz atlet ve beyaz don giymek kıroluk mudur? (öyle ise içe ne giymeli?)
2- koltuk atı için sıvı olan rolon mu kullanmalı yoksa püskürtmeli deodrant mı kullanmalı?
3- takım elbisede çorabın rengi ayakkabı ile mi pantolon rengi ile mi uyumlu olmalı?


 
1) Kıroluk degil, zevksizlik. Şu "kıro" lafını kullanmayın artık.
2) Farketmez.
3) Elbette ayakkabı ile. Bu en temel giyim kuşam kurallarından biridir.
  • 386 dx  (31.10.11 17:31:17) 
bir numaralı kıro geldi

1- birileri bir şeyleri kaka sayıyor ondan sonra trend takipçileri ıyyy demeye başlıyor. umrumda olmaz içimden geldiği gibi giyinirim. ha hatun kaldırmak gibi bir niyetin varsa ikisinden de uzak durmak gerekiyor.
2- rolon daha rahat geliyor bana, iş görüyor
3- lise bittiğinden beri takım elbise ve kravatla işim olmadığından yorum yapamiciim.
  • lazpalle  (31.10.11 17:33:42) 
1) Zevksizlik
2) Roll*on
3)Ayakkabı ile.
  • skywalkeremre  (31.10.11 17:40:52) 
1. kıroluk da değil, zevksizlik de değil. bu bir iç çamaşırı. neymiş, gömlekten gözükürmüş yivrançmış. üşüyorsan veya terliyorsan, nasıl rahat ediyorsan yani, giy. kıro diyenin de ağzını bürerim. ben de giyiyorum, çok memnunum. buna kıro diyen kadınlar ne zaman beyaz gömleğin içine sütyen giymeyi bırakır (o da gözüküyor atlet kadar), o zaman saygı duyarım belki dediğine.
2. ben pudralı sprey kullanırım. roll-on da bana pek pratik gelmiyor.
3. her ikisine de uyması gerekir aslında. yani zaten ayakkabı ile pantolonun rengi de uymalı. siyah pantolona beyaz ayakkabı giyip de bu soruyu sormuyorsundur elbette di mi. ama iksinden birisiyle de uyumlu olabilir. pantolon lacivert, ayakkabı kahve ise ben kahve yerine lacivert çorap tercih ederim. veya gri pantolon siyah ayakkabı ile siyah çorap giyerim ama gri çorap giymekte de pek sakınca görmem.
  • kibritsuyu  (31.10.11 17:44:12 ~ 17:46:23) 
1) kıroluk değil, zevksizlik değil. nasıl rahat ediliyorsa öyle giyinmeli kanımca. bana beyaz don rahatsız geliyo. seneler önce kadın kısmı beyaz dona iğrenç dedi, erkekler boxer giymeye başladı. geçenlerde görmüştüm bi başlıkta; şimdilerde de boxer'a laf ediyolar, "trunk diyin" diyolardı. işin özü nasıl rahat geliyosa.

2) deodorant daha pratik gibi.
  • gather ye rosebuds while ye may  (31.10.11 17:57:51) 
1- kıroluk falan değil, kim demişse halt etmiş.

kıroluk diyen bi dallama gördüm tvde ama adamın tipi zaten kırıktı o yüzden sallamadım bile.

2-en iyisi kremli roll on hatta overkill oluyor biraz ama niveanın kremli artı püskürtmeli deodorantını beraber kullanıyorum, muhteşem oluyor
  • efrasiyab87  (31.10.11 18:02:39) 
3- ayakkabı.


  • baldur  (31.10.11 18:04:09) 
1- beyaz donu sadece giyecek bi şey olmayınca giyiyorum. ama sevişeceğim zaman asla giymem :) trunk boxer'ları seviyorum ben, onlardan alırım hep.
2- deodorant tercih ediyorum ben.
3- bilmiyorum ama ayakkabı gibi geldi bana.
  • yazaryan  (31.10.11 19:34:28) 
ben genelde pantolonlan aynı renk giyyom çorabı?


  • charlesbukowskiineksi  (31.10.11 23:00:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.