[]

panorama fotoşop

kafayı yivcem ya. 3 fotoğrafı birşeştirip panorama yapıcam, ilk yaptım photomerge den oldu, sonra yanlışlıkla kaydetmeden kapadım, tekrar yapiim dedim birleştiremiyor adam gibi mal program. ya son ya ortadaki fotoğrafı atlıyor. neden ki? nasıl düzeltebilirim?

dediğim gibi ilk denememde oldu!?!! salak program ya


 
elinle birleştir. 3 fotoğrafın genişliğinde yeni bir sayfa aç üçünü elinle istediğin yere sürükle, kaydet. afiyet olsun.


  • bgraydin  (31.10.11 01:09:37) 
bgraaydin +1 sayfa boyutu ile fotoğrafların boyutu orantısız olduğundan birini yoksayıyordur. O 2. denemeler de nedense hiç bir zaman olmaz sanki 1.sini yapan babamdı!Deli olurdum bende bu yüzden photoshopla uğraşırken=)


  • skywalkeremre  (31.10.11 01:13:31) 
aynı şey değil, fotoşop perspektifi falan ona göre düzenliyor, ne bileyim yuvarlıyor bişeyler yapıyor, elimle yapmak istemiyorum yani.


  • cedric tweedledee  (31.10.11 01:14:38) 
daha doğrusu normalde 35mm ile falan çektiğim panoramalarda hep elimle yaparıma ma ultra wide ile çektiklerimde photoshop un o özelliğini kullanmak daha iyi oluyor.


  • cedric tweedledee  (31.10.11 01:19:56) 
photomerge - interactive layout seçeneğini denediniz mi? fotoğrafları önce manuel olarak hizalayıp sonra sağdaki settings bölümünden perspektifi seçebilirsiniz. sizin durumunuzda da olduğu gibi photoshop bazı işlemlerde sapıtabiliyor ama tarif ettiğim şekilde müdehale edince sorun çıkarmadan birleştirebiliyor.


  • her pakette once kalite  (31.10.11 01:22:52) 
dostum ne kasıyorsun fotoşopla filan. panorama maker programını indir fotoğraf makinesinden çıkmış gibi panorama yap. kullanması da çok kolay.


  • readmymind  (31.10.11 08:27:52 ~ 08:32:36) 
saolun canlar


  • cedric tweedledee  (31.10.11 21:56:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.