[]

Almanya Vizesi

Selamlar,
gunduz de sordum ancak tek bir yanit geldigi icin tekrar yazayim dedim...
Cuma gunu almanyaya gitmek istiyorum...
lacivert pasaportum var, araya muameleci takipci vs gibi adamlari sokarak su 4-5 gun icersinde vizemi çikarmam mümkün olur mu?
benim de gitmem gerekir mi? zira ukrayna vizesini parayi basip aliyorduk...
ne tip işlemler yapmam gerekiyor bana eşşege annatir gibi anlatabilir misiniz acaba?

 
randevu isi var almanyada,kafana göre vermiyorlar maalesef,cumaya kadar da yetisecegini sanmiyorum ,hatta istedikleri belgeleri bile yetistirmeniz imkansiza yakin,olur ki nerde randevu yani...


  • serabetan  (30.10.11 23:25:43) 
araya adam sokma gibi isler imkansiza yakin. cumaya kadar vize cikmasi biraz zor bir ihtimal


  • chavezding  (30.10.11 23:28:01) 
yorumlariniz için teşekkürler... oluru yok diyorsunuz peki şengende baska relax bi ülkeden alsak da almanyaya gitsek? olmami oyle?


  • notorious brklp  (30.10.11 23:36:20) 
öncelikle randevuyu alabilmeniz lazım. lacivert pasaportla aynı gün vize aldığım bile oldu ama çok sağlamdı herşey turistik vize değildi. buna mukabil aile birleşimi 6 ay bile sürebiliyor. şartlarınıza bağlı.


  • niye ama  (30.10.11 23:36:22) 
muameleciler yapabilir zanedersem. misal bana 3 gün içinde vize almışlardı benim konuştuğum şirket www.vizeci.com ara konuş olabilirliğini sana söylerler.


  • delidir yakalayin  (31.10.11 12:23:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.