[]

AÖF'ye ne kadar gerek var?

Hali hazırda Lojistik (önlisans) bitirmiş, DGS ile Sivil hava ulaştırma işletmeciliği (lisans) kazanmış biriyim aynı zamanda önlisans diplomasını kullanarak aöf iktisat veya işletme bölümüne 3.sınıftan devam hakkımda var. okumaya hevesim varken okuyayım mı yoksa boşuna para vermeye gerek yok mu? 2 sene okuyup lisans diploması alınacağını göz önünde bulundurarak?
eğer okursamda daha kolay olduğundan işletme düşünüyorum. o konuda ne diyorsunuz?



 
2 senelik turizm bitirdim, arkasından dgs ile rehberlik kazandım, aynı boku yiyip ben de işletmeye girdim sonra. geçenlerde cv'mi görüp bir şirket çağırdı beni, çağırma sebepleri de şuymuş : "sen cidden bu üniversiteleri bitirip işsiz mi dolaşıyorsun şimdi ?"

dipçik : 2 aydır çalışıyorum. öncesinde olan bir olay bu.
  • her yerde is goren  (30.10.11 19:43:18) 
salla iktisatı, bi işletme yapıştır dursun kenarda. ha belki hiç faydasını görmezsin ama ne zararı var? o parayı oraya vermesen kimbilir nelere gidecek. sen okuluna devam ederken aöf alttan alttan gider zaten koymaz sana.


  • robin crusoe  (30.10.11 19:43:31) 
oku. bir sürü yeni bölüm açıldı. güzel de dersler var. hem diploman olur hemde genel kültürünü arttırırsın.


  • mayeskuel  (30.10.11 19:43:47) 
THK sivil hava işletmeciliği bölümü zaten işletme diploması veriyor bi de açık öğretim işletme diplomasını ne yapacaksın? bi de özyegin de var o işletme diploması vermiyorsa düşünülebilir.


  • niye ama  (30.10.11 20:09:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.