[]

Bostancı SGK ve Bostancı Bağkur aynı şey...

... midir? Bu bir.

İkincisi eğer bunlar aynı yerdeyse, bu yer nerededir?

Hem açık adres, hem halk tipi adres lazım. Zira açık adresten minibüsçüler pek anlamıyor, falancanın yanı filancanın köşesi gibi tarifler her zaman adresi sağlama açısından geçerli bir... Derdimiz anlaşıldı galiba ya.

 
Aynıdır
Ben gösteri merkezinin orda inip okları takip etmiştim yaya olara...:) Halka da sorabilirsin
Ben emekli sandığı için gitmiştim
  • hipersomniac  (30.10.11 19:27:42) 
ne taraftan geldiğini de yazarsan daha iyi olurdu ama "minibüs yolundan bostancıya doğru giden pendik-kadıköy minibüsleri" ne binin bostancı lunapark ın orda emekli sandığı varmış abi orda inicem diyin. adam sizi indirmeyi unutursa diye de sağınıza solunuza bakın lunapark ı gördüğünüzde inin orda kime sorsanız gösterir. bostancı gösteri merkezinin hizasında lunapark.


  • rentts  (30.10.11 19:29:22) 
üsküdar'dan gidecektim ben....


  • lazarus  (30.10.11 19:40:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.