[]

Bekarken vs Evliyken Ev Borcuna Girme

Ev fiyatlarına bakıyorum da...Eee? Sadece bakıyorum işte :)

Şunu anlıyorum ki bolca peşinat vermek lazım ki ele avuca sığan bir kredi borcu kalsın. Yoksa 10 yıllık vadelerde nerdeyse %100 faiz koymuş bankalar. Asla ve katta açılmaz o şemsiye :)

E bolca peşinatım yok şu an. Bekarım. Acaba evlendikten sonra daha mı kolay girilir bu kredi ev borç işlerine?

PS: Kadın da çalışacak tabii.

 
iş konumu maaş artışı vs. değişmeyecekse aksine tek kişi yerine iki hatta çocuklar olunca daha zor. fakat refah düzeyi ilerki zamanlarda artacağı göz önünde bulundurularsa evet


  • neysene  (30.10.11 13:30:00) 
evlendikten sonra alınır gibi geliyor bana. evlilik borçları bittikten sonra sanki ev taksiti için para ayırmak mümkün olur. tabi iki kişi de çalışırsa.


  • sefapezevengi  (30.10.11 13:30:23) 
Evlilik borçları bittikten sonra çocuk olayları gündemi meşgul edeceğinden o kadar da kolay olmaz bence. Açıkcası bekarken 10 yılda alacağın evi evlenince de 10 yılda alırsın.

Bir bekar olarak ben de çok düşündüm bu konuda ve yukarıdaki karara varıp 2 ay kadar önce ev satın aldım, banka kredisi ödüyorum şu anda.

Ama araban yoksa önce araba al derim hocam. Benim planlama o şekildeydi, evlenene kadar araba alıp borçlarını bitirmek, evlendikten sonra ev almak. Baktım evleneceğim yok evi de aradan çıkardım :)
  • antidote  (30.10.11 13:36:24 ~ 13:36:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.