[]

Kafa üstü büyük kulaklık?

merhaba
günde 2 saati yolda geçen bir zat olarak yolda müziğimi daha güzel bi şekilde dinlemek için kulak içi kulaklıktan kafa üstü kulaklığa geçmeyi düşündüm.
bi kulaklığa en fazla 50 lira verebileceğimi hesaba katarsak ne gibi modeller var ne alabilirim?
10 liraya saçma sapan markaların kulaklıkları var, deri şeyli falan. ne kadar dayanır bilemedim.
hayvani param olsa bunu alırdım ama kısfmet: urun.gittigidiyor.com
bide bu kafa üstü kulaklıkların bluetoothlu tipleri var mıdır? bluetooth kulaklıktan müzikte tam verim alınabilir mi ki acaba, o da var.

 
şu var mesela ne dersiniz
urun.gittigidiyor.com

  • zunuduko relkirbet  (29.10.11 21:47:57) 
bluetooth halleri var, cep telefonu ile eşliyorsun ama kulağında sürekli çalışan bir bluetooth ne kadar sağlıklı orasını düşünmen lazım.

philips inkilere bak, sennheiser'a bak ama sanırım o bütçeyle philipste bulursun bir kulaklık.

Kafa üstü kulaklıkların en kötü tarafı, kıvırıp cebine koyamıyorsun, bence kulakiçilerin ses kalitesi kulaküstülere göre daha iyi.

edit : kulaküstü kulaklıkların büyük bir kısmı dışarıya ses iletir
  • bonjurkes  (29.10.11 21:49:14 ~ 21:49:55) 
www.fiyatdedektifi.com hatrladıgım kadarıyla ıcının kırmızı ve beyaz renklerı de mevcuttu.GOLD larda var


  • cmr_sa  (29.10.11 21:53:24) 
Bunun turuncu ve beyazı da vardı sanırım. www.teknosa.com

Bu çok ince ve şık. Bunun da mavisi vardı sanırım. www.teknosa.com
  • audrey hepburn  (29.10.11 21:56:24) 
şunu çok görüyorum insanlarda, fiyatı da 40_50 tl arası. geçen sene kulaklık alırken bunda da gözüm kalmıştı biraz ama büyük mü garip görünür mü diye kararsız kalıp normal bi kulaklık almıştım.
www.hizlial.com bi de renk renk falan hoş gibi

  • uykuyastığı  (29.10.11 22:15:40 ~ 22:16:40) 
www.dr.com.tr

www.dr.com.tr

Bunlar da çok hoşmuş şimdi bakarken gördüm. Yani hoş duruyor olabilir ama tüm kafa üstü kulaklıklar dışarıya çok ses veriyor. Bence o paraya ses kalitesi güzel kulak içi süper bi' kulaklık alabilirsiniz.
  • audrey hepburn  (29.10.11 22:21:33) 
ortak öneri olan philips shl5001/10 kulaklık hakkında yorumları falan okudum. ses kalitesi hakkında pek olumlu şeyler yazılmamış, boğuk bi ses veriyor diyorlar, kulaklığın üstünde ses açıp kısma özelliğinin olmaması da kötü.
illa al derseniz alıcam yapacak bişey yok:)

  • zunuduko relkirbet  (29.10.11 22:22:27) 
İstanbul'daysanız İstiklal Satürn yahut Media Markt'larda kulaklıklardan birer tane açık şekilde sergileniyor, takıp ses kalitesini deneyebilme şansınız var. Philips'in en çok yazılan ürünü de vardı bundan birkaç hafta önce. İsterseniz öyle yapın.


  • audrey hepburn  (29.10.11 22:32:05) 
teşekkürler cevaplar için. en iyisi öyle galiba, bi hafta daha bu şekilde takılıp doğru seçimi yapmak.


  • zunuduko relkirbet  (29.10.11 22:35:28) 
Philips 5001'den ben de kullanıyorum, gayet iyi o fiyata göre. Aynı kulaklığı müzik işleri yapan bir öğrencim de okula gidip gelirken kullanıyor, demek ki ortalamanın üstünde bir alet.


  • sourlemonade  (30.10.11 10:21:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.