[]

avea 3g internet paketleri

www.avea.com.tr

şu linkte "faturasız hatlar"a tıklayınca,

Avea'dan siz faturasız hat müşterilerimize özel muhteşem bir teklif.

Artık 1GB internet paketinin fiyatı ayda sadece 9TL! Kayıt olmak için tek yapmanız gereken 1GB yazıp 5555'e SMS göndermek.

diyor.

ama hemen altındaki "Diğer internet paketlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız." a tıklayınca da bambaşka bir tabloda "günlük 1 gb paketin" 9tl olduğu yazıyor. kafam karıştı. nedir şimdi bu durumun aslı? kullanan bilen var mı avealı olup da 3g internet paketini?

 
öyleydi bak böyle oldu. kampanyadayız. özetle. yani bu kampanyadan faydalanırsan yukarıda yazdığın gibi tarifelendirileceksin. adı üstünde işte kampanya.


  • sormaya geldim  (29.10.11 03:51:41) 
he ya öyle bir saçmalık var. sözlükte de biri yazmıştı. aylık 250 mb 1 gb'dan daha pahalı. ben kullanıyorum, 1 gb'lık paketi, memnunum. ayda bir otomatik olarak 9 lira kesiyor, bi kere kayıt olunca uğraşmıyorsun sonra.


  • bruges  (29.10.11 04:16:51 ~ 04:17:31) 
evet, aylık 250 mb da 8 tl mesela. hata falan da değil, cidden var öyle bi paket.

ben de kullanıyorum 1gb-9tl olayını bikaç aydır. sorun yok.
  • jangara  (29.10.11 04:19:57) 
Ben kullanıyorum sorunsuz aylık 9 lira 1 gb


  • letmein  (29.10.11 04:21:16) 
yine kampanyalı gs fener beşiktaş trabzon paketleri de ayrıca takım her gol attığında kotana 100 mb ekliyor o daha da mantıklı.


  • drip nick i zaten kullanilmakta  (29.10.11 11:03:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.