[]

lg led tv-sony led tv

kuzenim bunlar arasında kararsız kalmış hangisini tercih etmeli ? bir de ekran konusunda 47 ekran mı yoksa 55 ekran mı ?

teşekkürler


 
benim oyum Sony ye


  • skywalkeremre  (28.10.11 14:18:45) 
kahve falan işletmeyecekse, ya da 150 metrekare salonu yoksa 55 inç deve gibi olur çok gereksiz rahatsız edici büyük olur. 47 bile büyük bir ev için ama hani sinema gibi olsun deniyorsa olabilir.

ben bu ikisini de değil, samsung öneririm ama illa ikisinden biri olacaksa lg diyorum. sony'ler mkv formatında dosyaları oynatamıyor. bütün hd filmlerin de mkv olduğunu düşünürseniz usb'den bağlayıp hd oynatmanız imkansız oluyor.
  • kibritsuyu  (28.10.11 14:21:52) 
dün ben de baktım 55" in evde nası duracağına şuan 40" var 55" çok çok büyük olacak ve gereksiz olacak, zaten tvde doğru düzgün hd yayın olmadığı için henüz türkiyede, iyice piksellerine ayrılır görüntü. 46 bi ev için max boyut bence.


  • buffy de vampir sayilir  (28.10.11 14:43:12) 
modele göre usb'den oynattığı şeylere internetten bakmasını tavsiye ederim, velhasıl sony usb'de kötü bayağı o açıdan lg daha mantıklı. ama bu olaylarda en iyi samsung diyolar. tv'de de en iyi yeni nesil panasonic plazmalar.

kafa karıştırmak istemezdim ama bu iş böyle. boyut için de odanın büyüklüğüne göre hesaplama şeyleri vardı internette onlalra bakıvirin
  • yuto  (28.10.11 15:18:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.