[]

Aktif İleti İletişim Bilgisi

Çok nazik şekilde yazacam, Cuma günü sinirlenmek istemiyorum lakin,

Finansbank denen gerizekalı banka, kartını Aktif İleti denen diğer bir gerizekalı firmayla gönderiyor.

Gerizekalı lafı çok hafif kalır ama neyse, sonuç olarak Aktif İleti'ye ulaşabileceğim bir numara bilen var mı?

İnternet üzerinden kontrol ettiğimde alıcı tanınmıyor diye belirtilmiş ki gelmediler bile, 444 lü numaraları meşgul çalıyor, çalışıyor mu emin bile değilim.

Dağıtımlar konusunda görüşebileceğim bir insan evladının telefon numarasını verebilirseniz sevinirim, bilen eden varsa tabi.

Not : Genel müdürlük telefonunu buldum ama sanırım oradakiler kart dağıtımıyla ilgilenmiyorlar, onları da başka vakit arayacam

 
maalesef kafalarına göre gelmeyip geldik diyebiliyor bu şerefsiz firma. hatta ebn kamera kayıtlarında gelmediklerini de kanıtladım ama ne banka ilgilendi ne bu şirket

tr.aktif.com

şurayı denedinmi ?
  • delidir yakalayin  (28.10.11 11:20:57) 
@delidir yakalayin

Orası sesli yanıt sistemi, insan evladı yok karşımda öyle olunca da internetteki arayüzünden (çok kullanışsız) bir farkı kalmıyor.

Yakaladığım yerde dövecem kendilerini
  • bonjurkes  (28.10.11 11:23:43) 
sanırım bu aktif garanti'nin de kartlarını dağıtıyor. bende de sorun olmuştu. garanti müşteri hizmetleri takip numarasıyla aktif kurye'den ilgili telefonu vermişti.

finansbank iletişim numarası veremiyor mu?
  • terp  (28.10.11 11:52:38) 
maalesef aktif ileti denen firma hep böyle ve bankalar kesinlikle biz kuryeye teslim ettik, sorumluluğu bizden çıktı gözüyle bakıyor olaya. ama bankayı arayıp durumunu anlatırsan belki kuryenin telefonuna ulaşma şansın olabilir, ben öyle yapmıştım.


  • in vino veritas  (28.10.11 11:55:59) 
Finansbank'ı aradığımda bana sadece adresinize yönlendirdim gibi birşey söyledi, olmazsa öğleden sonra arayıp iletişim numarası isterim


  • bonjurkes  (28.10.11 12:02:25) 
abi çok geçmiş olsun, aktif ileti'nin eline mi düştün :'(

bankayı arayıp kartı iptal ettirmek istediğini söyleyebilirsin. gerekçe olarak da çalıştıkları kuryenin sana kartını teslim etmediğini söylersin. havuç-zopa yöntemi yani.

bu tür adamlar (kuryenet, aktif ileti) parayı veren tarafı (banka) dinlerler, seni değil. dolayısıyla problemi banka yoluyla çöz derim.
  • boshi  (28.10.11 14:25:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.