[]

Kredi Kartsız iTunes hesabı Türkiye

Şu an itunes hesabım kredi kartsız olarak kayıtlı fakat Amerika seçili Türkiye'yi seçtiğim zaman kredi kartı istiyor kredi kartımızı vermeden bölgeyi Türkiye şansı yapmamız için bir yol yordam var mıdır?




 
birhelkedolusubilgi.blogspot.com

yukarıdakine bir de güncelleme yapmış entrapmen: birhelkedolusubilgi.blogspot.com
  • jangara  (28.10.11 01:04:21 ~ 01:05:53) 
daha gecen gun sifirdan birisine yukarida jangara'nin linkini verdigi adreste anlattigim gibi hesap actim. guncellemede belirttigim adres ve telefon bilgileriyle hicbir sorun yasamadim.


  • entrapmen  (28.10.11 01:37:31) 
Amerika adresi girip hesap açmada sıkıntı yok zaten sorum bölgeyi Türkiye yapabilmek için ne yapmak gerektiği?


  • hagi10  (28.10.11 08:07:37) 
bazi uygulamalar amerika'ya ozel oldugundan turkiye'ye dondurmek istediginizde hata veriyor olabilir.

normalde itunes ustunden bolgeyi turkiye yaptiktan sonra free bir uygulamaya tikladiktan sonra kredi kartsiz bir sekilde uyeligi yaratmak mumkun oluyor. sayet illa turkiye hesabina ihtiyaciniz varsa yeni bir hesap yaratin.
  • entrapmen  (28.10.11 13:17:19) 
Türkiye'ye dönmek istediğimde hata vermiyor direk kredi kartı istiyor. Sanırım Kredi kartı vermeden Türkiye'yi seçip iTunes hesabı almanın hiçbir yolu yok..


  • hagi10  (30.10.11 00:09:14) 
hayir, ben bir turlu ne yapmak istediginizi anlamadim sizin. hangi amacla bu hareketi yapmaya calisiyorsunuz? onu bi anlatsaniz ona gore bir sey onerecegim...

dedigim gibi hali hazirdaki hesabi dondurmek isterseniz hata veriyor.
turkiye adresinden kredi kartsiz acmak isterken bir problem OLMUYOR!
  • entrapmen  (30.10.11 17:05:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.