[]

sizce bu olay dogru mu ?

50 first kiss adli filmde hani amcamiz ablaya alkolsüz kokteyl iciriyordu, abla benim kafam iyi oldu sanirim seni arzuluyorum diyordu, amcamiz da ne alakasi var lan sabahtan beri sana meyve suyu iciriyorum diyordu falan..

benim olaya gelelim, is arkadasim anlatti bugün olayi ben inanmadim size sorayim.

is arkadasim bir hatunu eve cagiriyor ve evde alkollü ve alkolsüz birasi var, kiz yaklasik 4-5 tane alkolsüz bira iciyor arkadas 6 tane alkollü bira iciyor, arkadas mutfakta biralari bardaga doldurup geliyor ve sadece kiza alkolsüz bira dolduruyor, gecenin sonunda kiz ben cok sarhos oldum sen bana ne icirdin böyle ya aman allahim su bu diyerek kusmaya basliyor, kendini kaybediyor, burda uyumam lazim eve gidemem diyor ama harbi harbi kusuyor kiz. arkadasim bu kiz ayak yapiyor ben yine de buna tamam diyeyim diyor, ve kizi koltuga yatiriyor, üstünü örter örtmez kiz sizip kaliyor, ve hayvan gibi uyuyor.

ben inanmadim ama arkadas yalan söyleyecek bir tip degil. isin en ilginc yani kiz sabah kalktiginda acaip basim agriyor demis, ayni aksamdan kalma muhabbeti.

nedir bu olayin aciklamasi?

a: arkadas yalan söylüyor
b: bak söyle aciklayayim...

ekleme; kiz bilmiyor alkolsüz bira ictigini.

 
simdi kusma,5 tane malttan dolayı olabilir mideyi şişirir kaldırmaz falan,ama sızma durumları garip. bi yerde cok dusuk alkol oldugunu okumustum alkolsuz efeste ama yinede sızma durumuna getirmez. arkadasın karıstırmıs olabilirmi biraları?


  • GibsonRules  (27.10.11 19:31:11) 
@gibsonrules

yok ya eleman karistirmadigindan cok emin, evdeki alkollü biralarin hepsini ben ictim diyor zaten. rakamlardan emin yani.
  • keseci  (27.10.11 19:32:41) 
o zaman psikolojik olabilir roookie'nin dedigi gibi.


  • GibsonRules  (27.10.11 19:37:12) 
deneyimime istinaden evet olabilir diyorum. bir arkadaşımın, yalnızca kola içerken arkadaşların gazlaması ve votka şişesini görüp kola-votka içtiğini sanıp kör kütük sarhoş olduğunu biliyorum.


  • deliverance  (27.10.11 19:39:06) 
news.bbc.co.uk

bbc'de ingilizce bir haber var hakkında. kısaca sarhoşluk etkisinin biraz da kafada bittiğinden bahsediyor.
  • Lorik Cana  (27.10.11 19:55:44) 
bir bu

(bkz: plasebo etkisi)

iki bu

(bkz: psikosomatik)
  • saiko  (27.10.11 20:40:35) 
sadece biraya karşı çok büyük hassasiyeti olan bir insan grubu var. hatta tıpta da bir adı var bunun ama bilemedim şimdi. biranın alkollü alkolsüz olması fark etmiyor.


  • boo ya moon  (27.10.11 22:44:41) 
Alkolsüz bira da az bir miktar alkol var, tamamen ayrıştırılamıyor! Bu arada 5 tane olsa 2,5 litre yapar, su bile içsen kafa yapar. Bu arada mayalı bütün ürünlerde mayalanma süreci devam eder buda şişede bile alkol üretimi devam etmekte demektir.


  • commander64  (28.10.11 12:25:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.