[]

Bulgaristan vizesi alma hakkında

merhaba ricciardone'ler
bu gün sofya tıp üniversitesine kabul edildim. akabinde ilk işim bulgaristan konsolosluğunu arayıp randevu almak oldu fakat hattaki arkadaş çok fazla vize talebi olduğunu, 25 kasıma randevu verebileceklerini söylediler. d tipi vizenin de aşağı yukarı 40 güne çıktığını varsayarsak neredeyse 1 dönemi kaçırmış olacak bu kardeşiniz.
ben de arkadaşlardan duyduğum "olum çok pis rüşvet var bulgaristanda, rüşevete babasını bile satar bunlar, rüşvetsiz iş yaptıramassın oralarda" gibi laflarına kulak asarak bi takım hinlikler aramaya başladım ve internette;

www.vizeislemi.com
www.bulgaristanvizeservisi.com
www.bulgaristanvizesi.gen.tr
www.bulgaristanvize.net
www.bulgaristanvize.com
www.bulgaristanvizesi.com
gibi bi çoık site buldum. bu arkadaşların vaadi şu:
400 euroyu veriyosun, belgelerini gönderiyosun ankaradaki konsolosluk aracılığıyla randevuyu en fazla 1 hafta sonraya alıyolar ve vize çıkana kadar takibini yapıyolar.
şimdi bir ay kaybetmektense 400 euro bişey değil de bu siteler ne kadar güvenlidir. onu bilmek istiyorum.
yani kısacası aranızda daha önce kendisi ya da bi tanıdığı bu işi yapmış birileri var mıdır?
x şirketle yaptım, aman y şirketle yapma, z şirketinin aslı yok gibi tüyolar verebilecek adamları arıyorum.
hürmetler.
arzular şelale.

 
dedigin yerleri bilmiyorum da bursa da yapanlar var o dediklerini. parayı veriyosun gerisini onlar hallediyo.


  • rurouni  (27.10.11 16:33:11) 
@rurouni
tam olarak nerededir hocam bu yerler?

  • hephaistos  (27.10.11 16:40:29) 
konsoloslugun cevresinde var. hüriyette.


  • rurouni  (27.10.11 17:09:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.