[]

ipad teki inanilmaz mantik hatasi

son iki gundur yeni aldigim ipadime takmis durumdayim oyuzden heyecanimi maruz gorun..ama cok .mcik gibi bi alet yapmislar saolsunlar.. suaki sorunum youtube da bir videoklip oynarken ben baska sayfaya gecince youtube daki muzik kemndi kendine pause oluyor dailiy motiondada bu boyle, ama ben baska yerlerde geZerken muzik dinlemek istiyorum..var mi bunun bir yolu yontemi..




 
Youtube, dailymotion falan direk ayrı bir app olduğundan başka sayfaya geçmek isteyince app ı kapattınız olarak algılayıp yayını kesiyor. ipod kısmına yüklemekten başka çare yok. O da bilgisayardan oluyor anca.


  • holly golightly  (26.10.11 22:13:28) 
yöntemi jailbreak.

jailbreak yaptıktan sonra music controls pro yüklerseniz istediğinizi elde edersiniz.
  • dwight  (26.10.11 22:15:15) 
care var. baska uygulamaya gecince iki kez home butonuna basin. multitasking paneli acilinca sola gecip muzik kontrollerinden play'e basarsaniz calmaya devam eder. tabii o esnada (ornegin) sadece youtube acik olmali bir muzik programi olarak. ayni yontem radyo programlarinda da ise yariyor.


  • fader  (26.10.11 22:16:49) 
fader ama oyle yapincada yine sadece 1 sayfada kalmak zorundasin sayfa degistirmeye kakinca yine muzik duruyor..


  • bluewhale  (26.10.11 22:25:33) 
gayet duzgun bir sekilde calisiyor bende. bir kez play'e basmam yeterli oluyor. sonrasinda ne yaparsam yapayim programi kapatmadigim surece durmuyor caldigi sey.


  • fader  (26.10.11 22:29:55) 
mantık hatası falan değil :D tüm tablet/telefonlarda öyle, ama flash player'ın olsaydı browser üzerinden gezerken yeni sekme açınca birşey olmuyor


  • utkucbkc  (26.10.11 22:42:45) 
bende olmuyor belki surumdendir sol ust kosedeki sayfa menusune gelipte atiyorum facebuktan tvitira gecince yine duruyor muzik.


  • bluewhale  (27.10.11 01:43:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.