[]

Golden Virginia, Drum vs. Tarzı İthal Tütünler

Efenim bir buçuk yıldır yerli tütün kullanıyorum. Ancak bu sürenin bir yılında içtiğim tütün bitti, devamı yok. Yeni tütün arayışına girdim. Bu sırada da aklıma ithal tütünler geldi.

Çanakkale'de bildiğim kadarıyla satılmıyor. Ben bu meretleri internetten alabilir miyim? alabilirsem nereden?
bir de fiyatları nelerdir? gram/tl olarak.

 
fiyatları değişken. istanbul'da +-2 tl sapma payıyla 12 tl'den satılıyor. çanakkale'de nerede vardır bilemem, internetten de tedarik eden ticari bir oluşum bulman pek kolay görünmüyor (varsa ben bilmiyorum açıkçası). bulunduğu şehirde sarma tütün olan ve çanakkale'ye gelen arkadaşlarından rica edebilirsin.


  • deckard  (26.10.11 10:32:49) 
@deckard gramajları nedir peki 12 tl olan paketlerin. İzmir'e gittiğimde toptan da alabilirim neticede. Ama gramaj/fiyat oranı önemli.


  • jaaaccckkk  (26.10.11 10:49:16) 
ankara'da 50 gram golden virginia 12 tl


  • şaman  (26.10.11 11:16:13) 
izmir'de amerikan pasajından, 50gr.lık ( 1 paket ) golden virginia'yı 12tl.ye alabilirsin.


  • dreamer980  (26.10.11 17:11:16) 
50 gram. 100 gram olanlar da var ama onları ben türkiye'de görmedim açıkçası. standart bi paket isteyince 50 gram veriyorlar.


  • deckard  (27.10.11 12:17:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.