[]

Kedi girdi içeri :)

Birkaç gündür gece 23:00 gibi, sanki işten dönmüşçesine giriyor eve :) Sabah da henüz ben uyanmadan gitmiş oluyor. Seviyorum falan ama şu sıralar pek ilgilenebilecek gibi de değilim açıkçası.

Şimdi ben buna n'apmalıyım? Pişmiş balık, su falan veriyorum, daha neler yapmalı?


 
Size bir zararı yoksa kendi haline bırakın gelsin gitsin :) olmaz mı


  • kuduz balik  (26.10.11 00:02:13) 
kedi sizle baya one night stand'lik düzenli bi ilişki içindeymiş. verdiğiniz yemleri evin içine değil dışına bırakırsanız içeri girmesine engel olabilirsiniz (tabi isteğiniz buysa)


  • buffy de vampir sayilir  (26.10.11 00:06:23) 
:)

içeri girmesi sorun değil girsin de zaten. Fakat yemek ve su ihtiyaçlarını karşılamanın ötesine geçemem şu anda. Aşıydı kumdu oydu buydu çok gerekli şeyler mi?
  • msb  (26.10.11 00:08:57) 
Beslenecekse pişmiş şeyler vermeye gayret edin. Pişmemiş sosis-sucuk vererek gözü dönen vahşileşen bir Van kedim olmuştu.

Bir de nasıl giriyor içeri, istenemeyen bir olay mı bu? Kapta veriyorsanız kabını gittikçe dışarıya doğru çıkarın.

Hiç niye sorulduğunu anlamadan cevap veriyorum ha :)

edi: aşı ve kumsa soru, sokak yaşantısını bellemiş kedi kuma zor alışır kanaatindeyim. aşıyı ise sıkı fıkı olmak istiyorsanız yaptırın. ayrıca çok vefalı olmayan bir sahibi de vardır belki onun. yemek vermeyi unuttuğunda size geliyordur.
onun ilişkiye bakış açısı bu yönde olabilir. kendinizi hüsrana hazırlayın.
  • hikaye mesture  (26.10.11 00:09:35 ~ 00:12:39) 
Bir de verdigim yiyecekleri kaptan kacirip baska bir yerde yemeyi tercih ediyor. Tabi her yer pislik oluyor. Bunun icin ne yapmali?


  • msb  (26.10.11 00:09:58) 
Pencereden giriyor. Önce perdenin arasindan basini uzatiyor, eger yuz verirsem de atlayip giriyor :) Cok efendi, akilli bi kedi. Ev kedisi mi acaba diyorum?

Ha bir de sesi cikmiyor bunun. Miyavlar gibi yapiyor ama ses yok??
  • msb  (26.10.11 00:12:33) 
ah sokak kedisi :D (ev kedisi yemeğini kaçırmaz)
yemeğini sakin, çok uğramadığın bi yerde verebilirsin. o zaman kaçırması azalabilir. büyük ihtimalle korkak bi tip sana sığınmış.
eve parazit taşımasın diye bi ilaç yapabilirsin. iç parazit için de yaparsan o da rahatlar. belki hayrına aşılarını da yaptırırsın sonra :D gelip gidiyosa kum vs gerekmez ama evde kapalı kalırsa filan o zaman etrafa yapabilir. gece boyu kapalıysa belki koyabilirsin.
bazen üşüttüklerinde sesleri kısılır ama sanki seninkinde öyle bir hal yok.
  • kediebesi  (26.10.11 00:18:10 ~ 00:19:12) 
sokak kedileri yemegini onunden baska hayvan/baska kedi kapmasin diye kuytuda yemeyi tercih eder, baska turlu rahat edemez. yemegini kuytu bi yerde verirsen kacirmaz. (kuytudan anladigi uzeri kapali bir yer olabilir, uzeri acik yerleri kuytu saymiyor olabilir.. kosede duran bir sehpanin alti gibi bir yerde vermeyi dene mesela)


  • disq  (26.10.11 00:49:09) 
Birkav hafta once, eve aynen dedigin gibi gece gelip kalan, sabah da giden bi yavru kedi dadanmisti. Bir baska benzer ozelligi de, miyavlamaya calisip miyavlayamamasiydi. Veterinere gotureyim diyordum ama hep gece gelip sabah erkenden gittigi icin firsat olmuyordu.

Sonra bir sabah khhhlayarak oldu her gece yattigi yerde.
  • mabl  (26.10.11 01:10:07) 
bize de geliyordu sonra anneme küstü sanırım:) illa yemek vermek zorunda da değilsiniz o bulur. su vermek önemli ama. kalacağı yeri ayarlayın sepet gibi bişey, özgürce gelsin gitsin.
hayvanı eve hapsedip üstüne kısırlaştırmak bunun yanında çok canice geliyor

  • 102030  (26.10.11 12:07:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.