[]

Başın sol arka kısmında yanma hissi

Bir kaç zamandır bu his olurdu yanma hissi ama sanki ani bir sinir akımı oluyor gibi, ancak bugün oldukça sık gerçekleşti. önce yanma hissi oldu, sonra nefes aldıkça şiddetlendi. biraz şöyle bir his, üşüttüğümüzde ciğerlerimiz nefes alınca bir yanma hissi olur, aynı his ben nefes alınca başımda olmaya başladı. hatta başımın sol kısmı şişmiş gibi hissettim, sanki burnum sulandı(kan yok baktım.) neden kaynaklanıyor olabilir? çok ciddi midir?




 
Çok kapalı kutu bir soru, stres anında mı ortaya çıkıyor? Bu bilinmeli, düzenli olarak kullandığın bir ilaç var mı? Son zamanlarda vücudunun herhangi bir bölgesine batan bir cisim oldu mu? Boyunda düzleşme ya da boyunla ilgili bir ağrın var mı? Yanma hissiyle beraber özellikle ellerdeki küçük parmaklarda uyuşma hissediyor musun? En önemlisi de Başın sol arka kısmını ellediğinde eline gelen bir çıkıntı, kitle vs. gibi bir şey var mı?

Kısacası iş kafa olunca işler karışabiliyor. O yüzden detayı bol olmalı ve bu hissettiğin şey eskiden olduğu halde şu anda şiddetlendiyse kesinlikle doktora gitmeni tavsiye ediyorum. Erken tanı ve tedavi önemli bir basamaktır atlatma.
  • aduketim 30cm  (27.10.11 02:15:38) 
hım bi tür saplanma gibi mi? şimşek veya? bi doktora gidin derim tansiyona da baktırın.


  • kediebesi  (27.10.11 02:23:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.