[]

sigara sarmak

zamlardan sonra bi gazla gittim tütün filan aldım ama beceremedim arkadaş bi türlü. vidyoları izledim tık yok. okuyorum sağdan soldan "çok koymayın ama az da olmasın" gibi tarif etmişler saçma sapan. nedir bu işin sırrı? ben niye beceremiyorum?

edit: golden virginia tütün ocb kağıdım var bi de filtre. kağıt biraz ufak gibi geldi sanki. makina demeyin elde sarmak istiyorum ben. becerebilirsem tabi.


 
kağıt ufak görünebilir ama değil. büyük kağıda -milletin genelde esrar sarmak için kullandığı kağıda- sararsan 20 dakikada bitiremezsin. küçük kağıt almak gerekir sarma sigara için.

vidyoyla olacak iş değil pek. el alışkanlığı lazım. zor bir şey değil.

kağıt çıkart bi tane. aç kağıdı. yapışkanlı tarafının nereye denk geldiğine dikkat et. tütünü koyduğun yüz yapışkanın bulunduğu yüz olacak.

bir tutam tütün al. çok fazla alma ne bileyim bunun bir ölçüsü yok. çok alırsan dumanı içine çekemezsin. az alırsan sigara hemen biter ve ikide bir söner. arasını tutturacaksın. bu tütünü kağıdın yapışkanlı, içe katlanabilen yüzüne koy.

sonra filtreyi koy bi ucuna. fazla tütünü at, azsa tütün ekle.

sonra dört parmağınla kağıdı dört ucundan tut ve katla ikiye. yapışkanlı taraf arkada kalan yüz olsun ve bu yüz sana dönük olsun. filtreyi düşürmeden ileri geri sar, kağıdı içi tütün dolu rulo haline getir. kafanda ne kadar canlandı bilemiyorum ama sigaraya dönüştürüceksin işte, yapman gereken bu.

en sonunda rulo olunca sigarayı fazla ıslatmadan yapışkanlı yeri sertçe ve hızlıca yala. ok tamam bu kadar.

not: sararken veya sardıktan sonra filtreyi düşürme, dengede tut, filtrenin önünde boşluk kalmamasına dikkat et, filtreyi gerekirse biraz öne ittir sigarayı sardıktan sonra.

kesinlikle filtresiz sigara içmeye kalkma sikilir ciğerlerin.

böyle bir şey işte.

ayrıca bütün bunları yazdıktan sonra manası var mı bilmiyorum ama, sigara içme.
  • i ve been mistreated  (25.10.11 20:14:15 ~ 20:17:07) 
hiç sarmadım ama sanırım alışana kadar kağıdı kalem ile yuvarlabide elerini kuruladıktan sonra birbirine sürerek statik enerji oluşturt


  • saz@n  (25.10.11 20:35:03) 
işin yuvarlama yapıştırma kısmını becerdim de tütünün ayarı da oldu gibi sanki son sardığımda ama filtreyi beceremiyorum bir türlü sigaranın içindeki tütün büyük geliyor sanki tam oturmuyor filtre kağıda.


  • cagdassalur  (25.10.11 20:41:03) 
tütünü filtreyle eşit çapta koy.


  • i ve been mistreated  (25.10.11 20:47:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.