[]

En etkili sinek ilacı nedir?

Aylardır usul usul evden gitmelerini beklediğim sirke sinekleri ilk ve hala da yoğunluklu olarak mutfak tavanında konuşlanmış durumdalar. Çamaşır suyuyla duvarları silme, acı biber yakma gibi yöntemlerin de kifayetsiz kaldığı bu sirke sineği gıcıkları çok az da olsa koridora ve çok çok az salona yayılmış durumdalar.

Evde biri yeni ameliyatlı 3 kedi var, büyükler sorun değil ama ameliyatlı olan sorun. Bu durumda tüm evi değil de bir kısmını yapsam muvaffak olur muyum? Tüm eve mi sıkmak gerekir? En etkili ilaç nedir? Ne alayım? Ne kadar alayım?

Yemek yapamıyorum, domates çıkarsam üzerine konuyor ipneler, kestane kebap ilaç almaya gidicem...

 
valla kaynağını bulman lazım yoksa zor.


  • kediebesi  (25.10.11 18:49:39) 
kaynak vakti ile çürüyen meyveler filan... ama aylar geçti bunlar iyice yerleşti, sağlam meyveye falan atlıyorlar çürük olmadığı için :/ bir süre temiz tutunca giderler dedim ama gitmediler, sinsi gibi tavanda bekliyorlar.


  • deliberte  (25.10.11 19:04:06) 
o zaman normal sinek ilaçlarından al. kedilere de daha az zararı olur. ya da onları bir odaya al bi yarım saat filan.


  • kediebesi  (25.10.11 19:33:29) 
odadaki ccanlıları çıkar, yoğun oldukları odaya ziyafet hazırla, sadece o odanın ışığını yak, üşüşmelerini bekle, yeterli çoğunluk sağlandığında sinek ilacını boca et, ağzını burnunu bir şeyle kapa ki sen de zehirlenme, en kısa sürede odayı zehire boğ ve çıkıp kapıyı kapa. ölmelerini bekle, 1 saat sonra havalandır.


  • 9kuyruklukedi  (25.10.11 19:56:20) 
Dediğinizi iki kere yaptım Raid'le, bi halt olmadılar, ben fenalaştım ki ağzımda maske vardı, bunlar hala cin, en son elektrikli süpürge ile giriştim ama kaçan kurtuldu, yine de bir kısmını süpürdüm. onlara üç gün mühlet verdim, bitene kadar süpürmeyi düşünüyorum.


  • deliberte  (26.10.11 00:50:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.