[]

Uzun Atlet Sorusu..

Yenilmez Galya'nın savaşçı kadınları!
Sizlere bir sorum var..
Sevgilim geçen gün gezerken "uzun atlet arıyorum bulamadım şuralara bakalım mı?" diye beni biraz gezdirdi.. İstediği şeyi bulamadık..
Böyle tshirt'ün gömleğin altına giyilebilecek belini kapatacak, soğuklarda üşümesini engelleyecek atletler varmış.. Sanırım linkteki gibi birşey:
www.corapicgiyim.com

Allah'ın dağında ders verip eğitim aldığından alışverişe bile çıkamıyor haftaiçi.. Bir güzellik yapsam, ben ona alıp götürsem dedim..
Eğer "uzun atlet" dediğimiz şey, (belden aşağıya, kalçaların altına kadar saracak tarzda birşeymiş) bu linktekiyse, nereden satın alabilirim Şişli çevresinde? Görerek almak istiyorum boyunda sorun olmasın diyerek..
Yok linkteki değilse, nereden bulabilirim var mı tavsiyeniz?

Saygılar efenim,
Sağlıcakla kalın..

 
ya nerede bulabileceğinizi bilmiyorum maalesef ama bahsettiğiniz şey şu liseli kızların gömleğin altına giydikleri renkli badimsi/atletimsi şeyler sanırım.


  • deliverance  (24.10.11 21:17:08) 
semt pazarlarında bolca var. resimdekinin alt tarafı pek görünmüyor ama alttan kopçalı olanlardan sanırım. çıtçıtlı atlet diye geçiyor. resimdeki gibi değil de askılı oluyorlar genelde ama resimdeki gibi olanları da vardır belki. üstelik pazarlarda ucuz da. bu ne böyle 15 lira. ne gerek var.


  • dento  (24.10.11 21:17:46) 
şişlide herhangi bir tuhafiyede-iç çamaşırcıda kolaylıkla bulabilirsin sanırım. ayrıca cevahirdeki iç çamaşırı mağazalarında da bulabilirsiniz. bir de aklında bulunsun, özellikle soğuk havada ve özellikle beli kapatmak için alttan çıtçıtlı badi de oldukça kullanışlı oluyor.


  • in vino veritas  (24.10.11 21:19:17) 
mango'da vardı.


  • kayranin kedisi  (24.10.11 21:19:25) 
mango, vera moda, bershka..kesin var.


  • benaslinda  (24.10.11 21:29:08) 
Şişli'de hiçbir dükkanda bulamadım ( 8 yer gezdim.. ) 15 lira banada saçma geliyor..
Ayrıca alttan çıtçıtlı bodysi var.. Onlar çok rahatsız ediciymiş.. Ondan böyle atlet arıyor..

  • quaker  (24.10.11 23:19:46) 
koray mağazalarına bakmanızda fayda var.mümkünse termal olanlarından alın,-20 derecede bile üşütmez.


  • p a t r i o t  (24.10.11 23:27:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.