[]

Van'a yardım için gitmek

özellikle bölgedeki duyuru kullanıcılarına soruyorum,

2 kişi gelip yardım etmek istiyoruz. orada vasıfsız eleman ihtiyacı var mı? tüm bildiğimiz medyadan duyduğumuz kadar. yani sadece ölü,yaralı sayıları. ama insan ihtiyacı olup olmadığını bilmiyoruz. hemen otobüse binmeye hazırız.


 
sizin gibi düşünen bir sürü kişi var, fakat orada vasıfsız eleman ya da vasıflı eleman istemiyorlar, ayak altında bulunmanızın anlamı yok diyorlar


  • bonjurkes  (24.10.11 18:10:10) 
insan gücüne ihtiyac olmadıgı söyleniyor. malzeme yardımı istiyolar. ordan burdan okudugumuz kadarı ile.


  • rurouni  (24.10.11 18:15:02) 
gölcük ve düzce depremlerinde yaşanan olaylar sonrası malesef afet bölgelerine sivil halk alınmıyor artık..Sadece Kızılay, Sivil Savunma, asker, polis, sağlık personeli ve kalifiye elemanları alınıyor..

Tüm gelen yardımlar ve insanlar şehrin dışında karşılanarak yine şehrin dışına kurulan çadır kente yönlendiriliyor.

Eğe doktor değilseniz gitmenin hiçbir anlamı yok.Sadece gereksiz kalabalı oluşuyor.

deep not: Yaşanmaması gereken ve önceki deprem tecrübelerinde görülen istenmeyen olaylar ise;

* Yağma
* Hırzıslık (sonuçta sokaktaki adamın yastık altı parası, altını hatta cüzdanı bile o enkarların altında hala!)
* Sahipsiz çocukları kaçırma
* Organ mafyası
* Gereksiz panik ve kuru kalabalık
  • Fayfa  (24.10.11 19:16:27) 
(git: 317942)


  • compadrito  (24.10.11 21:48:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.