[]

Online futbol tahmin platformu gibi bişeyler?

Bir site hayal ediyorum, futbol maçlarına iddaa gibi tahminler yapabildiğimiz, kuponlar oluşturabildiğimiz, hazırladığımız kuponlar tutunca puan-reputation kazandığımız falan. bu puanlarla da hediye falan alınsın demiyorum, var öylesi çünkü. Amacım sadece tahmin yeteneğini sınamak, beraberinde diğer kaliteli tahmincileri takip etmek.

var mı böyle bişeyler?


 
bizim böyle bi projemiz vardı yapacaktık ancak maç verilerini almak aylık 3000 bin dolar civarıymış.oda öyle hayal oldu :(


  • foster  (24.10.11 13:26:01) 
@portnoi, 18 yaş sınırı varmış oraya kaydolmak için ya. olmadı bu.

@foster, illa resmi olarak almak zorunda mısınız ki? altı üstü tahmin paylaşma platform olacak. best10 üyesi birinin hesabını kullanarak bi bot yazarsınız mesela her gün o günün maçlarını çeker. bets10 olmaz gamesliga olur, site bol.
  • hjarteblod  (24.10.11 13:37:41) 
ligfutbol.com var. dediğinin biraz daha fazlası gibi..


  • gofs  (24.10.11 13:37:58) 
Yeteneğini sinayip hatta ödül kazanabileceğin bir site var hatta derli link vereyim benim de kazancım olsun :) www.beticious.com


  • bozbaykus  (24.10.11 13:58:46) 
resmi veride adam maç kodunu bahis oranını gibi şeyleri veriyor.anlık maç sonucu veriyor. hatta verdiğin paraya göre kırmızı kart sarı kart sakatlanma vs bilgiside veriyor.kullanıcılar maçları izleyip anlık veri girseler tadından yenmez.


  • foster  (24.10.11 14:27:22) 
@foster,
tüm sitelerde veriliyor ki oran. varsın mac kodunu da vermesin, tonla site var canlı sonuc veren. iddaa'da zaten az maç var. aynı şekilde takımın 5 maçında ne yaptığı vs verileri de yayınlayan siteler var.

yani ihtiyacınız olan her şey internet üzerinde açıkça var aslında, yapmanız gereken sadece onları bot scriptleriyle gündelik olarak çekmek.
  • hjarteblod  (24.10.11 14:39:09) 
@hjarteblod benim hala aklımda bu iş var.çünkü cidden böyle bi şey lazım.bu projeyi bi yapsam ah.mobil versiyonuda gelir facebook versiyonuda :(


  • foster  (24.10.11 15:31:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.