[]

[VAN] en ihtiyaç duyulan?

Bağış yapacağım ama bir koli hazırlamak mı daha mantıklı yoksa bir kuruma para yatırmak mı? AKUT'a yatırmayı düşünüyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan ve en çok neye ihtiyaç olduğunu, en güvenilir yolun ne olduğunu bilen varsa yardımcı olur umarım.




 
şu an en önemlisi direk malzeme yollamak olacaktır bence. özellikle battaniye. durumu olan her ikisini de yapsın tabii ki.


  • zenc  (24.10.11 09:18:58) 
zenc +1
görüştüğüm yardım merkezleri de şu an için en acil olanların kışlık giysi, battaniye, bebek maması v.b. olduğunu söylediler.

  • Phoebe  (24.10.11 09:24:34) 
markafoni 20 bin giysi gönderiyo. her yerden giysi yağıyor. giysi 2. veya 3. öncelik olmalı bence. ilk aşamada battaniye örtü hijyenik ihtiyaçlar pil mum ışık vs.


  • bradshaw  (24.10.11 09:26:54) 
giysinin çok gittiğini öğrendim ben de. bir kısım temizlik malzemeleri, bebek bezi, ped vs. göndermeyi ve de hala enkaz altında kalanlara yardım için AKUT'a bir miktar para yatırmayı uygun gördüm. paylaşayım dedim ne yapacağına karar verememiş arkadaşlar vardır diye. teşekkürler herkese.


  • honeybunny  (24.10.11 09:41:35) 
en iyisi bir kuruma yardım etmek bence. onlar ihtiyaca göre kaynakları kullanırlar. şimdi battaniye ve giysi deniyor. herkes bunları gönderecek sonra yığılma olacak belki de. başka ihtiyaçlar atlanacak.


  • merhum  (24.10.11 10:01:59) 
kadın pedi bence bu da cok önemli


  • cmr_sa  (24.10.11 10:03:17) 
giysi gibi ihtiyaçları bireysel değil, bir kurumla göndermeli. Ben öyle yapacağım. Zira eğer giyside ihtiyaç falzası oluşursa boşa gider. ama kurum aracılığyla olursa onlar daha makul dağıtırlar, gerekirse daha sonrası için saklarlar diye düşünüyorum.

Bununla birlikte çocuk bezi, mama ve dayanıklı gıda maddeleri çok önemli.
  • arnatuile  (24.10.11 10:05:53 ~ 10:06:16) 
bencede malzeme yollamak.


  • Pukay  (24.10.11 10:26:06) 
ıslak mendil ,kağıt mendil,kenarda duran tarihi cep telefonlarınız ,şarj aleti ,el radyosu,eski gazete, saklama poşet ,strech film ,oyuncak,atkı bere,çorap,başörtü,iç çamaşırı giyisi gider ama bunlar unutlur ,talk pudrası,krem,kolonya, unutulanları gönderelim arkadaşlar..

aspirin ,kitap,diş fırçası diş macunu.. o kadar çok unutulanlar varki mama yapmaya ve yumurta kırmaya sahan

neden malzeme göndermek birde biliyormusunuz (oyle durumda kalıp cebinizde bi sürü para olsa bile bunları almaz parayı daha kötü şeyler için saklarsınız unutmayın onların şu an hayalleri bile yok..
  • saz@n  (24.10.11 10:38:53) 
ben ilk elden evdeki temiz ve az kullanılmış, atkı, bere, eldiven ve patikleri gönderdim ankara barosu aracılığı ile. eğer güvendiğim bir kurum para yardımı da toplarsa kendi gücümce bir bebeğin aylık mama masrafını tahminen göndermeyi planlıyorum bugün. olmazsa da mamayı alıp kargo ile göndereceğim. keşke gücüm daha fazlasına yetse.


  • bitter cikolata  (24.10.11 11:10:09) 
aslında hepimizin gücü var evinizde kullanmadığınız neler vardır tahminimce


  • saz@n  (24.10.11 11:23:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.